Bu çocuğu görenler hayretini gizleyemiyor

Kamboçya'da yaşayan ve kafasınsa bir yarıkla doğan Pheaktra Pov, görenleri hayrete düşürüyor.

Bu trajik fotoğraf 6 yaşındaki Pheaktra Pov isimli küçük çocuğa ait. Talihsiz çocuk, kafatasında sebebi bilinmeyen 4 santim derinliğinde bir yarıkla yaşam mücadelesi veriyor. Doktorların bile şaşırdığı Pheaktra’nın durumu nadir görülen ve sebebi bilinemeyen bir hastalık. 

Pheaktra doğduğunda kafatasındaki yarık, çok küçük bir haldeymiş ve durumun yaşamsal bir tehlike oluşturmadığına kanaat veren doktorlar, Pheaktra ve ailesini evine göndermişler. 

Daily Mail'de yer alan habere göre, oğullarının kafatasındaki yarığın gittikçe derinleştiğini ve tüm kafatasını kaplamaya başladığını gören ailesi tekrar doktorların kapısını çalmış. Detaylı araştırma yapan doktorlar, 7 aylık doğan Pheaktra’nın durumuna sebep olacak bir hastalık bulamadıklarını ve küçük çocuk için artık yapabilecekleri bir şey olmadığını söylemiş. 

67 yaşındaki anneannesi ise tüm bu olumsuzluklara rağmen torunu için her gün yoldan çevirdiği insanlardan dua istiyor ve torununun iyileşeceği umudunu koruyor. Yaşlı kadın, günün birinde tedavi edileceği umuduyla torunu için para biriktiriyor.

BİR YORUM YAPIN 0