Hastane 'Olacağı varmış' dedi

Küvöze alınan bebek kusmuğunda boğulunca, hastane yönetimi bakın kendini nasıl savundu...

Sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açan Eymen bebeğin solunumunun hızlanması için doktorlar tarafından özel bir hastane nakledildi. Küvöze konulduğu zaman kusmuğuyla boğularak duran kalbini, doktorlar yeniden çalıştırmayı başardı.

Fakat bebeğin beyni uzun süre oksijensiz kaldığından dolayı 84 gün boyunca yoğun bakımda yattıktan sonra hastaneden taburcu edildi. 

Hastane yetkilileri ise bebeğe yalnızca 5 gün antibiyotik tedavisinin uygulanacağını söyledi.

Soluğu savcılıkta alan aile, hastane yönetiminin kendilerine, "Olacağı varmış, kader işte, Allah'ın Takdiri, şanssızlık" diyerek, aile yoğun bakım ünitesine ait kamera kayıtlarına detaylı bir şekilde bakılmasını istedi.

Ayrıyeten hastane yönetimi ve doktor Dr. DÇ.'ye 100 Bin TL'lik tazminat davası açtı.

BİR YORUM YAPIN 10

Seher 6 yıl önce

İnşallah iyileşir yazık çocuğa şükrediyorum kendimhalime o da iyileşsin AMİN

Toplam 3 beğeni

))!,,'saas 6 yıl önce

aileye yazık olmuş inşallah iyileşir bebek

Toplam 4 beğeni

.....ç.gamze 6 yıl önce

İyi yaptınız bu haberi yayınlamakla insanlığa zarar böyle sağlıkçıları işten atmak gerekli

Toplam 3 beğeni

Yozgatlı Hülya 6 yıl önce

Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin demiş nerde o Atatürk'ün gözündeki Türk hekimleri Atatürk yaşasaydı eğer söylediği bu sözden utanırdı Can'larımız kime emanet analık duygusunu bilmeyenlerimi yoksa kendini Ada'm yerine koyan laramı kime? Allah'ın sopası yok elbet cezasını bulurlar

Toplam 4 beğeni

bir vatandaş 6 yıl önce

atatürk öyle demiş ama dolmabahçe sarayında ki doktoru kimmiş bir araştır bakalım.

Toplam 4 Beğeni

Yozgatlı Hülya 6 yıl önce

Türk sinemasını bu Can'ım Allah'ın takdiri gibi şeyler söylüyorlar onların kalpleri kararmış her şey Allah'ın takdiri ama ihmalsizlik ? Onları allah bildiği gibi yapsın o çocuğun geleceği kim bilir kaç çocuğun kaç ailenin canı yanacak el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış bir çocuk dünyaya kolay gelmiyor kimisi parayla arayıp bulamıyor Can'larımızı kime emanet ediyoruz Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin demiş Türk hekimleride böyle olursa ne olacak nerede garibin Hakkı Atatürk duysaydı bu sözünden utanırdı bel ki de onlar annelik duygusunu bilmeyen taş kalpli insancık lar allah onları ıslah etsin

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun