Demet Özdemir kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Son zamanların gözde oyuncularından Demet Özdemir, başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Peki, genç ve yetenekli oyuncu Demet Özdemir kimdir? Oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli?

Ekranların genç ve yetenekli oyuncularından Demet Özdemir, bu hafta vizyona giren "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?" filmiyle gündemde. Başarılı oyuncu Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir aslen nereli ve kaç yaşında? İşte, Demet Özdemir'in biyografisi...

demet özdemir kimdir

demet özdemir kimdir

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

demet özdemir kaç yaşında

demet özdemir kaç yaşında

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Rol Aldığı Filmleri ve Dizileri :

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura

2014 yılında Kaçak Gelinler

2015 yılında Tut Sözünü

2015 yılında Çilek Kokusu 

BİR YORUM YAPIN 21

Bagt 3 yıl önce

Sen çok güzelsin ben senin fanatin

erdal erman amasya 5 yıl önce

seni çilek kokusundan beri ölürcesine,delicesine,o kadar herşeyden,çok ama çok seviyorumki

Toplam 1 beğeni

erdal erman amasya 5 yıl önce

merhaba son dakika haber duydum ve çok sevindim mutluluklar dilerimsizi çok ama çok seviyorum

Mehmet Veysi uzunca 5 yıl önce

Diyarbakır'dan sevgilerimle

Toplam 2 beğeni

Samem 5 yıl önce

Seni cook seviyorum

Toplam 1 beğeni

erdal erman amasya 4 yıl önce

evet bende ölesiye herşeyden çok ama çok seviyorum

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun