Fotoğrafta güzel çıkmanın tüyoları

Günlük hayatta yaptığınız makyaj fotoğraflarda çirkin çıkmanıza sebep olabilir. Sizler için fotoğraflarda güzel çıkmanızı sağlayacak yöntemleri araştırdık...

Fotoğraflarda nasıl göründüğünüzü merak ediyor, makyajınızın fotoğraflarda kötü çıktığını  düşünüyorsanız sizlere vereceğimiz bazı güzellik tüyoları ile istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.

İşte fotoğraflarda güzel çıkmanızı sağlayan 5 güzellik tüyosu...

1-Mat tonlar seçmelisiniz

Mat ürünler, ışıltılı olmadığı için ve düz renkler olduğundan fotoğraflarda herhangi bir şekilde parlama yapmazlar. Bu yüzden far ve allık seçiminizi mutlaka mat tonlar seçmelisiniz.

2-Sarı renk pudra kullanın

Işıltılı, transparan pudralar yerine sarı tonlarda bir pudra seçimi yüzünüzün soluk çıkmasını önleyebilir.

3- Belirli bölgelere aydınlatıcı uygulayın

Yüzünüzdeki tüm kusurları fondöten ile kapattıktan sonra aydınlatıcıyı kaş kemiğinize, elmacık kemiklerinize ve burnunuzun ucuna uyguladığınızda yüz hatlarınızı belirgin hale getirebilirsiniz.

4-Düz eyeliner sürün

Gözlerinizi olduğundan daha kısık gösteren eyelinerı,  düz bir şekilde sürmelisiniz. Bu yöntem gözlerinizin çekik gözükmesini önleyebilirsiniz.

5-Rujunuzu tazeleyin

Fotoğraflar güzel çıkmanın en temel noktası rujunuzu tazelemekten geçer. Doğru renkte bir ruj seçimi ile fotoğraf çekilmeden önce rujunuzu tazelerseniz dudaklarınızın solgun görünümü ortadan kaldırabilirsiniz.

Zayıflatan kırmızı biberli çay tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflatan kırmızı biberli çay tarifi
Mustafa Sandal ve Emina boşanma kararı

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal ve Emina boşanma kararı
Nurgül Yeşilçay: "Öyle bir batağa saplandım ki"

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay: "Öyle bir batağa saplandım ki"
Çocuk fotoğrafları en güzel nasıl çekilir?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk fotoğrafları en güzel nasıl çekilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0