Enes Batur kimdir? Kaç yaşındadır?

Youtube’da çektiği videolar ile milyonlarca aboneye sahip olan Enes Batur’un laik görüldüğü Altın Kelebek Ödülü geri alındı. Enes Batur kimdir? Enes Batur’un ödülü neden geri alındı?

Youtube’da çektiği eğlenceli videolar ile yaklaşık 5,6 milyon takipçiye ulaşan sosyal medyanın tanınan ve sevilen yüzü Enes Batur, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi Youtuber kategorisinde ödül almaya hak kazanmıştı.

Ödül töreninin ardından Enes Batur’un seslendirip yayınlamış olduğu videonun, çocuklara kötü örnek olabileceği sebebi ile kamuoyunda ve Altın Kelebek jürisi tarafında tepkiye sebep oldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Enes Batur’a verilen ödül iptal edildi.

Enes Batur kimdir?

Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. Antalya’da yaşamını sürdüren Batur’un asıl adı Enes Batur Sungurtekin’dir. Antalya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde öğrenci olarak hayatına devam etmektedir. Enes Batur’un Toyga Berat ve Elis Bera adlarında iki kardeşi bulunmaktadır. Babası polis memuru olan Batur, tasarımı kendisine ait olan t-shirtlerini ünlü bir sitede satmaktadır.

Açtığı Youtube hesabı üzerinden paylaşmış olduğu eğlenceli videolar ile 5,6 milyon takipçiye ulaştı. Samimi ve eğlenceli kişiliği ile sosyal medyanın sevilen yüzleri haline geldi. İlk olarak oyun videoları ile dikkatleri üzerine çeken Enes Batur’un özellikle Happy Wheel serisi büyük beğeni kazanmıştır.

Enes Batur, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanmıştı. Ancak paylaşmış olduğu videonun çocukları olumsuz etkilediği düşünülerek almış olduğu ödül Altın Kelebek tarafından iptal edildi.

BİR YORUM YAPIN 10

Batru nori 4 yıl önce

Enes abi keşki ankaraya gelsen

Toplam 1 beğeni

Batur nori 4 yıl önce

Enes baturu kıskanıyor

Toplam 1 beğeni

ece kaya 5 yıl önce

enes batur youtuben en çok abone sayısına ulaşmıştır şuan 8 milyon 300 bin abonesi vardır

Toplam 4 beğeni

Gg gp 6 yıl önce

İyiki almış ödülünü

Toplam 1 beğeni

deniz 6 yıl önce

enes sen naıl youtube çektin

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun