Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı!

Survivor 2018'in 16 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Hakan Hatipoğlu'nun oyun esnasında kaza geçirdiği ve hastanelik olduğu görüntülerin olması sevenlerini endişelendirdi. Hakan Hatipoğlu'na ne oldu?

Her bölümü büyük heyecan ile izlenen Survivor 2018'in bu akşam oynayacak olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ödül oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar zor anlar yaşadı.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Survivor'da her hafta farklı ve zorlu bir parkurla karşılaşan yarışmacılar bu akşam oynanacak ödül oyunu içinde kıyasıya mücadele ediyor. Zorlu parkurun ağla örtülmüş bölümünde geçen Hakan Hatipoğlu kafasını çok sert şekilde vurdu. Acı içerisinde yere yığılan Hatipoğl'nun yardımına Survivor doktoru Metin Kuş ve yarışmacı arkadaşları koştu.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Acı ile adayı inleten Hakan Hatipoğlu, alanda hazır bekletilen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hakan'ın başında yardım eden Turabi ise dikkat çekti. Hakan Hatipoğlu'nun son durumu hastanede yapılan müdahaleler sonucunda belli olacak. 

Survivor Marcus kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Marcus kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

BİR YORUM YAPIN 0