Zeynep Alkan kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızları Zeynep Alkan, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri haline geldi. Zeynep Alkan kimdir? Kaç yaşındadır? Merak edenler için araştırdık...

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı olarak tanıdığımız Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Marjinal tarzı ile adından sıkça bahsettiren Zeynep Alkan kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

zeynep alkan

zeynep alkan

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Ayşe adında bir kız kardeşe sahiptir.

zeynep alkan

zeynep alkan

Zeynep Alkan, Hisar Eğitim Vakfı Okullarında eğitim almıştır. 12 yaşındayken bazı tiyatro sahnelerinde rol alarak oyunculuğa merakı olduğunu göstermiştir. Zeynep Alkan 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi almıştır. 

zeynep alkan

zeynep alkan

Zeynep Alkan, oyunculuk sektörüne ciddi olarak ilk adımı Star Tv ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizi ile giriş yapmıştır. Yönetmenliğini babası Hamdi Alkan'ın üstlendiği yapımda Birce Akalay, Anıl Tetik, Mustafa Mert Koç, Ufuk Özkan gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Zeynep Alkan, dizide Emoloji Emel karakterine hayat verdi. Dizi ile aynı anda eğlenceli vinde videoları da çeken Zeynep Alkan, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

BİR YORUM YAPIN 0