Nihat Doğan Kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Olaylara yaptığı farklı yorumları ve farklı bakış açıları ile adından sıkça bahsettiren Nihat Doğan, gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri... Peki Nihat Doğan kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

nihat doğan

nihat doğan

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan, 5 Mayıs 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.Aslen Muş'un Batıkan aşiretindendir. Fakir bir ailede doğan Nihat Doğan, 11 yaşındayken babasını kaybetti. Lise eğimini Avcılarda bitirdi. Ardından Avcılar'da bir çay bahçesinde şarkı söylemeye başladı. Bir sene kadar Almanya'da yaşadı.

Müzik kariyerine ilk albümümünü 1994 yılında “Kırdın Kalbimi” adlıyla, Erol Köse prodüktörlük yardımıyla yaparak başladı.

nihat doğan

nihat doğan

Kendisinden 12 yaş büyük olan Seda Sayan’la uzun süre nişanlı kalıp, kendisinden oldukça söz ettirmiştir. Nihat Doğan, söylediği her cümlede “lakin” kelimesini kullanan ve söylediği her sözle olay olmayı başarmış, halk arasında “Nihat Doğan felsefesini” yaratmıştır. “Saygıda sıfır hatayla oynarım” sözü onu medyanın gündemine oturtmuştur.

nihat doğan

nihat doğan

Nihat Doğan Ak Parti İstanbul Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2011 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. 2001 yılında ‘Sultan’, 2013 yılında ‘Harem’ gibi projelerde yer alan Doğan, 2015 yılında da Survivor’a katılacakken, yaptığı bazı açıklamalardan dolayı kadro dışı bırakıldı. Şimdilerde Beyaz TV’de ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucuları arasında yer aldı.

nihat doğan

nihat doğan

Nihat Doğan, şimdilerde ise Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2018 All Star takım kadrosunda yer almaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0