Ünlü kardeşlerin büyük sevinci! İsmail Ege ve Aytaç Şaşmaz kimdir?

Oyuncu kardeşler İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz büyük bir mutluluk içerisindeler... Şaşmaz ailesine yeni biri daha katıldı. Ünlü kardeşlerin bir erkek kardeşleri daha oldu. Bu mutluluklarını sosyal medyadan paylaşan ünlü oyuncular merak edilen isimler haline geldiler. İsmail Ege ve Aytaç Şaşmaz kimdir?

İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz bu sıralar büyük bir mutluluk içerisindeler. Başarılı genç oyuncular sosyal medya hesaplarından bir erkek kardeşleri olduğunun sevincini takipçileri ile paylaştı.

ismail ege şaşmaz ve aytaç şaşmaz

ismail ege şaşmaz ve aytaç şaşmaz

Geçtiğimiz hafta sonu ünlü oyuncuların annesi İlknur Şaşmaz, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Şaşmaz ailesinin bu yeni ferdine Yalın ismi verildi.

ismail ege şaşmaz

ismail ege şaşmaz

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, kardeşi ile verdiği ilk pozu "Hoşgeldin küçük prens" notu ile sosyal medya hesabı olan instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

aytaç şaşmaz

aytaç şaşmaz

Aytaç Şaşmaz ise bu mutluluğunu "Hoşgeldin kardeşim... hoşgeldin Yalın..." cümleleri ile sosyal medya hesabında paylaştı.

ismail ege şaşmaz

ismail ege şaşmaz

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 1993 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi alan İsmail Ege Şaşmaz, eğitimini birincilikle bitirmiştir.

İsmail Ege Şaşmaz, 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı, Lise Devriyesi ve Günebakan dizilerinde rol almıştır.

Genç oyuncu şimdilerde ise TRT ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

aytaç şaşmaz

aytaç şaşmaz

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır.

Aytaç Şaşmaz, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk sinema filmi ile yaşamıştır.

Genç oyuncu şimdilerde ise Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır.

Aytaç Şaşmaz, Coca Cola reklam filminde de rol almıştır.

BİR YORUM YAPIN 27

Aytaç şaşmazzz 4 yıl önce

AYTAÇ'IM SENİ ÇOK SEVİYORUM ondan dolayı tabletimim galerisinde veduvar kağıtlarında SEN VARSIN AŞKIMM

Toplam 5 beğeni

beyza 4 yıl önce

hayırlı olsun

Toplam 1 Beğeni

gonca 4 yıl önce

Doğma büyüme Manisalıyım bir kere göremedim ya

Toplam 1 beğeni

Halime 5 yıl önce

Eceme katılıyorum

Toplam 2 beğeni

Fadime 5 yıl önce

Meraba ben azerbaycanliyim sizin büyük hayraninizim

Toplam 2 beğeni

ezgi 5 yıl önce

aytaç şaşmaz manisalı

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun