Selin Şekerci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar, söylemiş olduğu sözler ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi Selin Şekerci oldu. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatında da merak edilen Selin Şekerci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Hayatı ve biyografisi...

selin şekerci

selin şekerci

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 yılında İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Şekerci, 8 yaşına kadar bale eğitimi almış ardından tiyatro kursuna gitmiştir. İzmir Devlet tiyatrolarında çocuk oyunlarında rol almıştır. 18 yaşına geldiğinden de İstanbul’a taşınmış ve dizi, reklam filmlerinde rol almaya başlamıştır.

selin şekerci

selin şekerci

Selin Şekerci, ilk olarak Turkcell ve Panda gibi reklam filmlerinde rol almış ardından ilk profesyonel oyunculuk kariyerine Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizinin başrolünde Orhan Kılıç ve Çağla Kubat yer aldığı Sağır Oda adlı dizi ile başlamıştır. Burada başarısını gösteren Selin Şekerci, ardından dönemin reyting rekorları kıran Kavak Yelleri dizisinde kısa sahnelerde rol almıştır. Artık ekranların tanınan yüzü olmaya başlayan güzel oyuncu, en büyük çıkışını Özge Özpirinçci, Alper Saldıran, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin rol aldığı Melekler Korusun adlı dizi ile yapmıştır.

selin şekerci

selin şekerci

Benim İçin Üzülme, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi gibi dizilerde de rol alan Selin Şekerci, en son Kaçak Gelinler isimli dizide rol aldı. Dizide Şekerci başrolü, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu ile paylaştı. Dizi, evlenme aşamasındayken nikah masasından kalkan kızların İstanbul'a taşınmalarını anlattı. Sinema filmlerinde de yer alan Selin Şekerci, Ay Büyürken Uyuyamam isimli filmde canladırdığı Leyla karakteri ile büyük ilgi topladı. Filmde, Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ve Fırat Tanış gibi başarılı oyuncular yer aldı. 

Selin Şekerci, son olarak 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır.

selin şekerci

selin şekerci

Selin Şekerci'nin rol aldığı dizi ve filmler;

2006 – Sağır Oda 
2007 – Kavak Yelleri 
2009-2010 – Melekler Korusun 
2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Sinema Filmi) 
2011 – Canım Abi
2011 – 2012 – Leyla ile Mecnun 
2011 – İzmir Çetesi 
2012/2014 – Benim İçin Üzülme 
2014 – Kaçak Gelinler
2015/2016 - Acı Aşk
2016 - Rengarenk
2017 - Çoban Yıldızı

Özge Özpirinçci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Selin Şekerci davası karara kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Selin Şekerci davası karara kaldı

BİR YORUM YAPIN 1

bozlurt 5 yıl önce

izmirliymiş yorum yapmaya gerek yok

Toplam 8 beğeni