Hande Doğandemir kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

İçinde bulunduğu her projede başarılı olan ekranların tanınan yüzü haline gelen Hande Doğandemir merak edilen isimler arasına girdi. Hande Doğandemir kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Merak edenler için araştırdık...

hande doğandemir

hande doğandemir

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası ise banka emeklisidir. Evin tek çocuğu olan Doğandemir, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara'da tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden iletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek tamamlamıştır.

hande doğandemir

hande doğandemir

Hande Doğandemir, üniversite eğitimini tamamlamasının ardından farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası iş deneyimleri edinmeye başlamıştır. Belli bir süre burada çalıştıktan sonra Akademi 35'buçukta oyunculuk eğitimi almıştır. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti. sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm‘ün oyunculuk okuluna gitti.

hande doğandemir

hande doğandemir

Hande Doğandemir, 2011 yılında TRT Okul'da "Hatırlar mısınız?" adlı programda iki yıl sunuculuk yaparak ekranlarda ilk deneyimini yaşamıştır. Hande Doğandemir, 2013 yılının Mart ayında Nejat İşler ile birlikte "Eti Browni" reklamlarında rol aldı. Oyunculuk alanında ki yeteneğini gösteren Hande Doğandemir 2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide Erdem Kınay ve Kerem Bursin gibi başarılı isimler ile başrol paylaşmıştır. Ardından birçok sinema ve dizi sektöründe yer alan güzel oyuncu ekranların sevilen yüzü haline gelmiştir.

hande doğandemir

hande doğandemir

Hande Doğandemir'in rol aldığı film ve diziler;

2018 - Kaybedenler Kulübü Yolda
2016 - Herşey Aşktan
2015 - Bana Masal Anlatma
2013 – 2014 – Güneşi Beklerken 
2012 – Şubat 
2012 – Leyla ile Mecnun 
2012 – Böyle bitmesin 
2012 – İbreti Ailem 
2011-2012 – Sen De gitme 
2010 – Keskin Bıçak 
2010 – Kahramanlar

BİR YORUM YAPIN 0