Sen Anlat Karadeniz'in yeni oyuncusu İlayda Çevik kimdir?

Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz nefes kesen bölümleri ile izleyiciyi ekrana kitlemeye devam ediyor. Hem konusu hem oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. İlayda Çevik, 9. bölüm itibari ile Sen Anlat Karadeniz kadrosuna dahil olacak. Peki İlayda Çevik kimdir?

Çarşamba günlerine damga vuran Sen Anlat Karadeniz, her hafta yayınlanan yeni bölümü ve oyuncu kadrosu ile gündemde kalmayı başarıyor. Oyuncu kadrosu yetenekli isimlerden oluşan Sen Anlat Karadeniz'e yeni bir isim dahil oldu. 

ilayda çevik

ilayda çevik

Daha önce Karagül dizisi ile izleyici karşısına çıkan İlayda Çevik, 9. bölüm itibari ile Sen Anlat Karadeniz kadrosuna dahil oluyor.

ilayda çevik

ilayda çevik

İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?

İlayda Çevik, 1994 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiştir. ilk olarak, küçük yaşlarda Burhaniye Belediye Tiyatrosunda oyunculuk yapan başarılı oyuncu, ortaokul çağında iken Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinden tiyatro eğitimi almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimine devam etmiştir.

Fransızca ve almanca bilen güzel ve başarılı oyuncu, ilk profesyonel tiyatro performansını da, Çocuk Bahçesi isimli çocuk oyunu ile yapmıştır. İlerleyen yıllarda Duru Tiyatrosunda oyunculuk eğitimine devam etmiş ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Halen üniversite eğitimine devam eden İlayda Çevik, Karagül isimli dizi filmde, ilk kez Türk televizyon seyircisi karşısına çıkarak, büyük bir beğeni kazanmıştır.

İlayda Çevik, şimdilerde Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Berrak karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Gözde Kansu'nun paylaştığı fotoğraf olay oldu! Gözde Kansu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gözde Kansu'nun paylaştığı fotoğraf olay oldu! Gözde Kansu kimdir?

BİR YORUM YAPIN 1

merve 5 yıl önce

çok meraklı herhalde