9 - 15 Nisan haftalık burç yorumları

Yasemin.com'un Astroloji Danışmanı Merve Rençber, 9 - 15 Nisan haftasının burç yorumlarını sizler için yazdı. Nisanın ikinci haftasında burçları neler bekliyor?

Merkür’ün retro hareketine devam ettiği son haftadayız. Hafta boyu atacağımız adımlar, alacağımız kararlar çok önemli olacak. Pazar günü Merkür Retrosunun bitimiyle birlikte ertesi gün oluşacak Yeni Ay, çabalarımızın karşılığını verecek. Sürprizli bir Yeni Ay’a doğru giderken, bize faydası olmayan şeylerden arınalım. Cesur olma zamanı...

Öncelikle yükselen burcunuzu, sonrasında burcunuzu okumalısınız. 

KOÇ: Hafta başında sosyal çevreniz ve ilişkilerle ilgilendiğiniz bir zaman diliminde olurken, sosyalleşme isteğiniz artıyor. Kalabalık arkadaş gruplarıyla bir araya gelebilirsiniz. Buralarda ise kadersel tanışmalar olabilir. Bu hafta tanışacağınız kişiler sizi biraz zorlayabilir, hızlı karar vermemekte, çok fazla kapılmamakta fayda var. Hafta ortası çevreniz ve üstlerinizle gerilimlere dikkat etmeli, öfkeyle hareket etmekten kaçınmalısınız. Haftanın ikinci yarısında finansal fırsatlar yakalıyor, ek gelir elde ediyorsunuz. Kaybettiğiniz bir parayı da bulabilir, bir borcun ödemesini alabilirsiniz. Bu hafta duygularınız kontrolsüzce yükselebilir. Süregelen ilişkilerde isteklerinize yanıt bulamamak sizi özellikle hafta ortasında fazla tepkisel yapabilir. Ani, bitirici kararlar alabilirsiniz. Fakat burcunuzda gerileyen Merkür ile bir karar almamanızı tavsiye ederim. Bu hafta kendinize ve çevrenize olan güveniniz artıyor. Hayata daha kendinizden emin bakıyor, cesur davranıyorsunuz. Etkisi bu hafta başlayan, burcunuzda gerçekleşecek bir Yeni Ay ile birlikte ise, hayatınızda yeni bir döneme gidiyorsunuz. Bu bazıları için iş ve kariyerle ilgili olurken, bazıları için ilişkilerden yana olacak. Fakat alan fark etmeksizin radikal kararlar alıyor olacaksınız. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik isteği artıyor. Sağlıkta tedavilerden hızlı fayda görüyorsunuz.

BOĞA: Haftanın ilk yarısı sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Gelecek kaygısı ya da karamsarlığa kapılabilirsiniz. Bu zaman dilimini en doğru şekilde geçirmek için, sorun yaşadığınız konularla ilgili bakış açınızı değiştirmelisiniz. Size içten içe zarar veren tavır ve davranışlarınızı bitirmeli, arka plana attığınız ya da bastırdığınız şeylerle yüzleşmelisiniz. Aksi takdirde huzurlu vakit geçirmekte daha çok zorlanabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle ilgili bazı gerçekleri bu hafta öğrenebilirsiniz. İnsanları daha iyi tanıdığınız bugünlerde, ilişkilerde daha içe kapanık, sorgular halinize bu hafta ara  vermekte fayda var. Zira tüm hafta, ikili ilişkiler güzel etkiler altında. Partneriniz, iş ortaklarınızla birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Bazılarıysa partnerden gelen romantik sürprizlerle karşılaşacak. Güzelleşme isteğiniz artsa da, diyet gibi programlara başlamaktan, güzellikle ilgili operasyonlardan bu hafta kaçınmakta fayda var. İş ve finanstan yana da güzel olan haftanız da, huzursuz ya da keyifsiz olduğunuz takdirde sebebi yine kendiniz olacak. Dışarıyı biraz daha rahat bırakıp kendinizi içten beslemelisiniz. 

İKİZLER: Haftaya motivasyonu yüksek ve enerjik başlarken, bazı şeyleri zihninizde evirip çevirecek, bir karara varmak isteyeceksiniz. Özellikle bugünlerde, çevreniz değişmekte ve genişlemekte, bazıları hayatınıza girerken bazıları çıkıyor olabilir. İlişkilerinizle ilgili kime güvenmeniz gerektiği konusunda bir iç sorgulama yapıyorsunuz. Cinsellikle ilgili konular ilişkilerde gerilime sebebiyet verebilir. Yükselen enerjiniz bazı şeyleri zorlayabilir. Harcamalara dikkat etmeniz gereken bu hafta, yüklü ödemelerden kaçınmalı, hayalinizdeki şeyi bu hafta satın almaktan uzak durmalısınız. Ayrıca beklenen paraya haftanın ikinci yarısında ulaşabilirsiniz. İş ve kariyerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir, bir süredir işinize verdiğiniz emek ile üstlerden olumlu geri dönüşler alıyorsunuz. Kazançlarda bu sebeple bir artış olabilir. Fakat kazanç artarken iş yükünüz de artacaktır. Bir süredir işinizden ve çalışma ortamınızdan yana tam olarak memnun değilsiniz, bu hafta düşen enerjiniz yükselecek. Kendinizi motive etmeye odaklanın. Sağlıkta ise alınacak tedaviler ve geçirilecek operasyonlar söz konusu ise bunlar oldukça etkili oluyor. İlişkilerinizle ilgili önünüzde yeni bir dönem var. Haftanın ikinci yarısıyla bu durum belirginleşmeye başlayacak.

YENGEÇ: Hafta başında finansal anlamda hedef ve isteklerinizi gerçekleştirmeye odaklanırken, kazanç bir yandan gelirken, bir yandan gidebilir. Bu alandaki dengeyi kuramamak ise sizi gergin ve huzursuz yapabilir. Bugünlerde hiçbir şeye fazla kanalize olmamaya, tüm enerjinizi tek bir alana sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Zira ona ulaşmanız iyice zorlaşacaktır. İlişkiler ve kariyerle ilgili zorlanma ya da gecikmeleri kabule geçer, değişmesi gereken şeyi bekletmezseniz, istekleriniz de size gelmek için beklemeyecektir. Direndikçe ve var olan düzene, alıştıklarınıza tutundukça, kaybetmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde esnek olduğunuz takdirde, bu hafta ilişkiler çok güçlenip, değerlenebilir. Uyum sağlama, yanlış olan düşünceyi bırakma, kabul edici olma bu hafta partnerinizden romantik ve sevgi dolu tavırları getirecek. İlişkinizde güven ve sağlamlık isteği bu hafta artacak. Bunu ise ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz. Uzun süredir devam eden ilişkilerde ilişkiyi ileri taşıma kararları alınabilir. Tüm hafta boyunca daha sosyal olurken, nostalji havası her zamankinden daha çok sarabilir.  Geçmişten haberler veya haberleşmeler söz konusu. İş ile ilgili durumları bu hafta beklemeye almalısınız. Adım atmadan planlama yapın. Diğer haftayla yeni durumlar oluşuyor. 

ASLAN: Haftanın ilk yarısı iş ve ilişkiler arasında denge kurmaya çalışıyor, işinizde hedeflerinize kavuşmak istiyorsunuz. Bugünlerde kendinize belirlediğiniz yollar ve gelecek planlamalarınızla ilgili hayal kırıklığına veya motivasyon eksikliğine kapılabilirsiniz. Başarabileceğinize dair inancınız daha kolay zayıflayabilir. Fakat bunun aşılması gereken bir süreç olduğunu unutmamalı. Zaten hafta boyu işinizle ilgili başarılar kaydediyor olacaksınız. Çabalarınızın karşılığını alırken, kazançlarınızın daha bereketli olduğuna tanık olacaksınız. İş arayanlar için fırsatlar olurken, eski bir başvurunuzdan veya eski işinizden tekrar teklif alabilirsiniz. Evinizde bazı tadilatlar yapmanız gerekebilir, evle ilgili harcamalar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıkları olanların bu hafta daha çok dikkat etmesi gerek. Eski bir rahatsızlığın tekrar ortaya çıkmaması için ruh ve beden sağlığını korumalı. Dişlerle ilgili eski tedaviler yenilenebilir, yeni tedaviler için öncesinde emin olmalı. İlişkilerde çekim artarken, bu hafta aşktan başınızın döndüğünü düşünebilirsiniz. Sevginizi ve ilginizi karşınızdakine açıkça belirtirken, çiftler arasında romantizm yükselecek. Seyahatlerde aksilik ve gecikmeler olabilir. 


BASAK: Haftaya başlarken iş ve görevlerinize yetişmeye çalışıyor, sorumluluklarınıza odaklanıyorsunuz. Tüm hafta sağlık konuları gündeminizde olabilir, bir operasyon veya tedavi söz konusu olabilir. Evham ve kaygı yapmamaya özen göstermeli. İlişkiler alanınız hafta boyu fırtınalı oluyor. Dengeler değişecek ve ani durumlar oluşabilecek. Süregelen ilişkide aniden kıskançlıklar yaşanıp, güven konularında tartışmalar olabilir. Finans yine çiftler arasında problem olabilir. Sorunlu ilişkilerde partnere körü körüne bağlanabilir ve onsuz yapamayacağınız algısına kapılabilirsiniz. Bunun ise negatif yansımalarını ağır bir şekilde görmemek için baştan dikkat. Yalnızlar ve yeni başlayacak ilişkiler, manyetik bir çekimle hızlıca başlayabilir, her şeye daha sevgiyle baktığınızı görebilirsiniz. Sizi daha iyimser yapacaktır. Partnerin bu hafta size duygularını açmasıyla ilişki yükselirken güçlenecek. Aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz. Finans alanınızda bir süredir yaşanan dengesizlik, karışıklık bu hafta canınızı biraz daha sıkabilir. Fakat burada oluşacak Yeni Ay, size dışardan gelen paralar konusunda şans ve fırsat tanıyacak. Bu yüzden maddi konularla ilgili zihninizi doldurup panik olmak yerine sürecin geçici olduğunu hatırlayın. 

TERAZİ: Hafta boyu aşk ve ilişkilerden yana önemli gündemler oluşuyor. Kadersel tanışma ve karşılaşmalar yaşayabileceğiniz bugünlerde, geçmiş ilişkilerden uzak durmakta fayda var. Haftanın ilk yarısında süregelen ilişkinizde kıskançlık duygusu çok fazla artabilir. İlişkiye ve partnere fazla tutunmanız kendi kimliğinizi kaybetmenize neden olabilir. Böylece duygusal krizler yaşanmasına sebep olabilirsiniz. Hafta sonu ilişkiler alanınızda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, sorunlu giden, ayrıl-barış ilişkilerde fevri bir kararla tamam & devam durumu yaşanacak. Hafta ortasında çalışma hayatı ve finansal konularda şans üzerinizde olurken, istediğiniz şeylerin kolayca önünüze geldiğine tanık olabilirsiniz. İlahi plan bugünlerde size bu alanlarda destek veriyor. Ebeveynlerle iletişimde inatlaşma ve baskın olmaya çalışmak ilişkinizi daha çok zorlayacaktır. Süregelen davalarınızda uzun süredir çaba harcıyorsanız beklediğiniz sonuçlar alınabilir, mücadele etmelisiniz. Harcamalarda bu hafta daha kontrollü olmaya çalışıyor ve kendinizi disipline ediyorsunuz. 

AKREP: Haftaya biraz gergin başlayabilirsiniz. İçinize dönmek isteyeceğiniz haftanın ilk yarısı, sosyalleşmekten ziyade evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İnsanlarla konuşmak, kendinizi anlatmak daha yorucu gelebilir. İş hayatında, çalışma arkadaşlarıyla sürtüşmelere de açık olacağınız bu zaman diliminde, öfke veya hırsın gözünüzü bürümesine izin vermeyin. Durumlara alternatif yollar aramak, değişiklikler yapmak en sağlıklısı. Evli ve ilişkisi olanlar için hayli güzel bir haftayken, partnerle aşk ve romantizm yükseliyor. Fiziksel çekim artıyor. Hafta boyu partnerle birlikte kısa seyahatler yapabilir, havanızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca işle ilgili kısa seyahatler olabilir. Hayatınızla ilgili kaçırmış olduğunuz, kaçırdığınızı düşündüğünüz bir fırsatın bu hafta önünüze gelmesi kuvvetle muhtemel. Kişisel haritası destekleyenler iş teklifleri alabilir, işinde yükselme fırsatı yakalayabilir. Bu hafta yakalayacağınız fırsatlar emek ve inancınızın birleştiği noktada olacaktır. Çabalamayı elden bırakmamalı. Yalnızlar için önemli tanışmalar söz konusu. Bugünlerde etrafınıza daha iyi bakın. Karşınızdakileri daha iyi analiz edin.

YAY : Haftanın ilk yarısı keyifli ve enerjik geçerken, iletişim trafiğiniz bir hayli artacak. Seyahat planlarını ise bu zaman diliminde uygulamaya koyabilirsiniz. Beslenmenize biraz daha dikkat etmeniz gerekmekte. Son günlerde daha umursamaz ve keyfi besleniyor olabilirsiniz. Sağlık problemlerine, tansiyon, şeker vb mahal vermemeli. Bu hafta mutluluğunuzun anahtarı özgüven ve kendinizi sevmek. Kendinizi severek ve değerli olduğunuzu bilerek davrandığınızda haftanın ilerleyen günleriyle partnerden olumlu anlamda bambaşka bir tavır görülebilir. Fakat direnen, bitmesi gereken fakat bırakılmayan ilişkilerde bir kriz kaçınılmaz oluyor. Bir gerçek ortaya çıkabilir, partnerin ani ayrılık kararı olabilir. Bir süredir zihniniz aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda. Dengeyi bulmakta zorlanıyorsunuz. Hafta sonuna doğru güçlenen Yeni Ay enerjisi de tam bu alanda olacak. Sürpriz, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Yalnızlar için hızlı bir ilişki başlangıcı olabilir. Bugünlerde tevekkül duygusunu güçlendirmeli. Olumsuz bakış açısına sahip olduğunuzda, olumsuz olaylara çekilebilirsiniz. Bugünlerin sizi  mutlu eden yanı ise sahip olduğunuz maddi güvence, para kazanmak ve finansal başarılarınız. Daha çok aktif olarak, sorumluluklarınızla ilgilenerek enerjinizi hayatınızın her alanına eşit dağıtmalısınız. 


OGLAK : Sizin için çok önemli bir hafta söz konusu. Hayatınızın her alanında ektiklerinizin hasadını alma zamanındasınız. Yeterli çabayı gösterdiğiniz takdirde, birçok Oğlak’ı büyük fırsatlar bekliyor. Hafta ortasında yükselecek hırs ve sabırsızlık duygusunu kontrol ettiğiniz sürece, tüm hafta sizi geliştirmek adına çalışıyor. İlişkilerde sağlamlık, huzur ve mutluluk sağlanıyor. Finansal anlamda ise başarılı olabileceğiniz bir süreç. Kaygı ve panik duygusunu arttırmak, maddi konulara gereğinden fazla anlam yüklemek yerine emek gösterip çekilenler için büyük finansal başarılar söz konusu. Dualarınızın daha önemli olduğu bugünlerde, söylemlerinize dikkat etmeli. Dua yerine geçme ihtimali daha yüksek. Karma çalışabilir. Sosyal çevrenizden biraz daha uzaklaştığınız son zamanlardan sonra, bu hafta çevrenizle daha sıkı bir iletişim söz konusu. Görüşmeler ve konuşmalar artıyor. Yalnızlar için ise bu görüşmeler olası partner adaylarını barındırıyor. Özellikle haftanın ikinci yarısında gerçekleşen tanışmalar, yakınlaşmalar romantik duygularınızı harekete geçirecek. Kendinizi açın.


KOVA : Haftaya başlarken hayatınızla ilgili tercih ve kararlarınız dikkat çekiyor. Daha tepkisel ve fevri davranabilir, gün içinde ruh halinizin daha sık değiştiğine tanık olabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza, beklentilerinize daha çok odaklandığınız tüm hafta, her olayda ne aldığınızı sorguluyor olabilirsiniz. Bencillik duygunuz bu hafta daha çok çalışabilir, zaman zaman bir iç sorgulama yapmakta, dürüstlük ve adaleti elden bırakmamakta fayda var. Daha çok kararsız kaldığınız, kendinizi tam olarak ifade edemediğiniz son zamanlardan sonra, hafta sonu Merkür retrosunu bitirerek bu durumlara son verecek. Ayrıca eğitim ve sınavlarla ilgili isteksiz haliniz son buluyor. Finansal açıdan aile ve ebeveynlerden destek gördüğünüz bu hafta, para kayıplarına dikkat etmeli. Doğru harcamalardan yaptığınızdan emin olmakta fayda var. Hesabınızı iyi tutmalısınız. İş ve kariyerde kontrolünüz dışında gelişen olaylara endişelenip, bunları kontrol etmeye çalışmayın. Ana ve ortama ayak uydurmayı, bu sırada kişisel sınırlarınızı çizmeyi öğreniyorsunuz. Hafta sonu Yeni Ay ile sürpriz bir haber veya telefon olabilir. Ummadığınız bir teklif alıyorsunuz. 


BALIK : Hafta başında içe dönük haliniz artarken, bir işi yaparken aklınız başka yerde oluyor. Esasen tüm hafta sizin için pozitif etkiler altında. Fakat güvenli bölgenizde kalmak yerine dışarıya açılır, çabalarsanız. Kabuğunuza çekilmek bu hafta fırsatları kaçırmanıza sebep olabilir. Şansın üzerinizde olduğunu hissettiğiniz, etrafınızdan sevgi dolu sözler duyduğunuz haftanın ikinci yarısında, hayata dair inancınızın güçlenirken, geleceğe daha umutla bakıyorsunuz. İş ve kariyerde takdirleri topluyorsunuz. Fakat harcamalarda dikkat. Bir arkadaşınıza borç vermek, sosyal ortamlarda düşüncesiz harcamalar yapmak sizi zorlayabilir. Maddi konulara araç olarak baksanız da, maddi bir kayıp da sizi motivasyon eksikliğine sürükleyebiliyor. Kazandığınızla harcadığınız dengede durması birkaç haftadır zorlaşmıştı. Pazar günü Merkür’ün retro hareketi bitiyor, finansal anlamda önünüzü daha iyi görüyorsunuz. Ertesi gün ise gerçekleşecek Yeni Ay, etkisini bu haftadan gösterecek. Bu hafta içinde vereceğiniz emekler, yapacağınız dualar ve hayata olan inancınız ile Yeni Ay’da bir kazanç kapısı elde edebilir, önceden verdiğiniz bir borcun ödemesini alabilirsiniz. Az bir kısım Balık için çekiliş vb. yerlerden kazançlar olabilir. Yalnızlar için bu hafta kendi değerini daha iyi bilerek etrafına karşı seçici yaklaşıyor. Süregelen ilişkilerde ise, Balık burçları, partnerine romantik sürprizlerde yaparak duygularından bahsediyor. 

 

 

Nisan ayında Dolunayın burçlara etkisi...

İLİŞKİLİ HABER

Nisan ayında Dolunayın burçlara etkisi...
Saç serumu nedir, nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç serumu nedir, nasıl kullanılır?
Selena Gomez'in sokak stili nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'in sokak stili nedir?
'Can Feda' filmi Almanya'da yasaklandı!

İLİŞKİLİ HABER

'Can Feda' filmi Almanya'da yasaklandı!

BİR YORUM YAPIN 0