Nisan ayında Dolunayın burçlara etkisi...

Yasemin.com Astroloji Danışmanı Merve Rençber, etkileri şimdiden hissedilmeye başlanan 31 Mart Terazi Dolunayının nisan ayı boyunca burçlar üzerinde gerçekleşecek etkilerini yazdı. Hangi burç Dolunayda büyük kararlar verecek? Hangi burç finansal gelişmeler yaşayacak? Dolunay ilişkileri nasıl etkileyecek?

İşte Nisan ayında gerçekleşecek dolunayın burçlara etkileri...

BOĞA : Hayatınızla ilgili yeni bir dönemi başlatan bu Dolunay, tercihleriniz ve düşüncelerinizle ilgili bir değişiklik yaşatacak. Bir gerçeği fark etme, konuların detaylarını ve sizden saklanan gerçekleri öğrenme, gizli şeylerin önünüze dökülmesi bugünlerin olası senaryoları. Yakın çevreniz ve iş hayatı, çalışma arkadaşlarınızla ilgili yaşayabileceğiniz bu durum, odak noktanız kendi mutluluğunuz ve istekleriniz olabilir. Bu dönem daha kolay gerginliklere ve fikirsel ayrılıklar, sözlü atışmalara girebilirsiniz. Hoşgörü ve anlayışı kaybetmemeniz, hırsların esiri olmak yerine mantığınızı dinlemeniz bu dönemin anahtar kelimeleri. Zira böyle davranmak size beklediğiniz sürpriz gelişmeleri getirecek. Beklenmedik bir finans kapının açılabileceği bu dönem, çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Erkek ve otorite figürleri bu dönem sizi geliştirmek adına katkıda bulunacaktır. Bu yüzden destek görmeye kendinizi açmalısınız. İlişkilerde ise aniden biri hayatınıza girebilir, beklenmedik bir tanışma olası. Karşınızdaki kişileri daha çok sorguladığınız ya da daha çok güvenmek, sağlam yere basmak istediğiniz bugünlerde karşınızdakinin sizi zihinsel anlamda rahatlatmasını bekleyeceksiniz. Süregelen ilişkide ise birden uzaklaşma ve bekleme dönemleri yaşanabilir. Eğer duygusal veya zihinsel bir memnun olma durumu yoksa, Dolunay koparıcı bir etkiyi tetikleyebilir. 

KOÇ : İkili ilişkiler alanınızda gerçekleşen Dolunay, bu hafta var olan ilişkilerinizde dengeleri ciddi bir şekilde değiştirecek. Kişi ve olaylara daha gerçekçi bakıp, somut anlamda değerlendirirken, bazı gerçeklerle artık yüzleşmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bu süreçte ayakları yere basan, güvenilir bir partnere daha çok ihtiyaç duyarken, kadersel bir şekilde bu kişilerle tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem her türlü ilişki için, tanışacağınız kişiler sizden olgun ve bilge olacak fakat sizi biraz zorlayacaktır. Bu yüzden bunu göz önüne alarak ilişkilerde hareket etmek faydalıdır. Ayrıca bu dönem daha çok ilgiye ihtiyaç duyduğunuz için daha agresif ve baskın olmaya meyilli olabilirsiniz. Bunu ise sevdiklerinize yaklaşarak dengeleyebilirsiniz. İlişkisi olanlar için bir tamam veya devam zamanı olan bugünler, bir süredir süregelen konular veya sorunlarla ilgili bir netleşme getirirken, durumlara netlik getirebilenler ilişkileri bir adım ileriye, evliliğe taşıyabilirler. Fakat sağlam temelleri olmayan, belirsiz ve değişken ilişkiler için bir son kaçınılmaz olabilir. Bu dönem hayatınızdaki gelişmelerin sizi geliştirmek ve ilerletmek adına olduğunu unutmamalı, bu süreç sonrasında hayattan daha çok keyif alabileceğinizi bilmelisiniz.

İKİZLER : Aşk hayatı ve ilişkiler alanında yaşadığınız Dolunay, sizi bir seçim yapma durumunda bırakacaktır. Bu seçim iki kişi arasında olabileceği gibi, yüzeysel mutluluk ile gerçek mutluluk arasında olabilir. Dürüstlük, güven ve derinden bağlılığı olmayan ilişkilerin bu dönem sürmesi bir hayli zor olabilir. Zira gerçekleri göz ardı etmeyi, günü kurtarmayı planlasanız da iç huzurunuz yerinde olmayacak. Bu dönem ihtiyacınız olan şey değişim ve dönüşüm. Özellikle aşk ilişkilerinde daha iyisi, daha sağlamı için ilişki bitimi olabileceği gibi, sürdürdüğünüz bir davranışın da son bulması gerekebilir. Yalnızsanız, gerçekten neye ihtiyaç duyduğunuzu ve ne istediğinizi bilmek, kadersel bir tanışma, karşılaşmayı getirecek. Henüz oturmamış ilişkiler ise, temelinin sağlamlaşması adına sınavdan geçebilir. Bu dönem her türlü ilişkiniz için, gerçekçi olmalı ve olaylara akılcı bakmanız gerekmekte. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarla gerilimlere, yanlış anlama ve anlaşılmalara açıksınız. Sizi tüketen bir arkadaşlığı ise bitirme kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızın ev içinde öfkeli veya inatçı tavırlarıyla karşılaştığınızda aynı şekilde tepki vermek yerine sorunun kökenine inmelisiniz. Bu dönem çocukların sorumluluğu ve ilişkilerin gerektirdikleri size daha yük gibi gelmeye meyilli olacaktır. 

YENGEÇ : Hayatınızla ilgili önemli bir değişikliğe açık olduğunuz bu dönem, aile, kariyer ve ilişkiler gibi hayatınızın temel taşlarıyla ilgili gündemlerin oluştuğuna tanık olabilirsiniz. Üç alanda da etkiye açık olan tek burç sizken, bu Dolunayda adım ve seçimlerinize dikkat etmelisiniz. İlişkilere daha fazla ciddiyet geliyor. Süregelen ilişkide partnerden evlilik teklifi, ilişkiyi resmileştirme, çevreye duyurma talepleriyle karşılaşabilir,var olan ilişkinize yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Evli ve uzun ilişki sahibi olanlar, partnerin uzlaşmadan uzak, baskın tavırları karşısında evden ve ilişkiden uzaklaşabilir. Fakat bu dönem yapmanız gereken bir gerilim hattı yaratmak yerine adım atmak. Sorunları çözmek adına konuşmalar yapmak, partnerle birlikte ortak çözüm yolları belirlemek, ilişkinize düşündüğünüzden daha çok fayda sağlayacak. Dolunay ev içinde ve ailede gerilimleri tetikleyebilir, ebeveynlerle zıtlaşma ve uzaklaşmalar yaşanabilir. Kariyerde ise ani ve sürpriz teklifler, eski bir başvurunuzdan geri dönüş, kariyerinizden daha çok para kazanma, ek gelir elde etme imkanı bu dönem olası fırsatlar. Süregelen işinizde ortaklar ve üstlerle önemli konuşmalar yapılabilir. Kendinizi tam ve doğru ifade ettiğinizden emin olmalı, fevri tepkiler göstermemeye özen göstermelisiniz. Olaylara objektif ve somut anlamda bakmayı denemek bu dönem faydalı olacaktır. 

ASLAN : Bu Dolunay sizin için bir seçim ve karar zamanı oluyor. Bir süredir sorguladığınız konular, yaşadığınız ikilemlere son vermek için adım atarken, bir tercih yaparken diğerinde aklınız kalabilir. Zira bu dönem her şeyi daha çok düşünmeye ve kafa yormaya meyillisiniz. Alacağınız kararlarda mantığınız ve durumun size sunacağı fayda ön planda olacak. Kadersel etkilere en açık olan siz Aslan burçları bugünlerde kadersel tanışmalar yaşayabilirsiniz. Kadersel etkiler sizin kontrolünüz dışında gelişen ve mutlaka sizi bir noktada geliştiren döngülerdir. Uzaklardan bazı haberler alabilir, seyahat planlamaları yapabilirsiniz. Fakat bunları bu dönem gerçekleştirmemeli. İş ve çalışma hayatında verdiğiniz emek ve çabanın karşılığını bir teklif ile alabilir, yeni bir anlaşma gündem olabilir. Birçoğunuz için kariyerden yana bir fırsat söz konusu olacaktır. Fakat yeterince emek verilmeyen, potansiyelinizi tam olarak çalıştırmadığınız işlerde bazı zorlanmalar, ek görevler, aynı görevlerin üstünden tekrar geçmek söz konusu olabilir. Bunları yerine getirdiğinizde ise ilerlemeler gelecektir. Bu dönem yapacağınız seçim ve alacağınız karar her ne olursa olsun, var olan düzeni ve rutininizi mutlaka etkileyecek ve değiştirecektir. Kendinize ekstra iş yükü çıkarabileceğiniz gibi, sizi ilerleten ve geliştiren fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

 BAŞAK : Kazançlar ve maddi konularla daha çok ilgilendiğiniz bu dönem, yeni bir kazanç yolu, kazancınızı arttıracak bir girişim adına fırsat yakalayabilir, ekstra gelirler elde edebilirsiniz. Gelir ve gider arasında denge kurmakta bir süredir zorlanıyor olabilir, bazılarınız ise yüklü bir harcama yapmayı planlamakta olabilir. Finansal konuları huzur ve mutluluğa daha çok endekslediğiniz bugünlerde, somut değerlere gereğinden fazla tutunmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerde ise kendini biriyle bütün ve değerli hissetme yanılgısına kapılabilirsiniz. Bu ise bir arkadaşlığın ilişkiye dönüşmeden bitmesine, var olan ilişkinin arkadaşlığa geçmesine sebep olabilir. Tanışmalar, ilginizi çeken kişi ile birbirinizi daha iyi tanıma fırsatınız olan bu dönem, karşınızdaki kişilere daha çok sevgi ve anlayış penceresinden bakmanız gerekmekte. Süregelen ilişkilerde çözüm sağlamak ve ilişkiyi güçlendirmek adına bir fırsatınız olduğunu unutmamalı. Bu dönem daha çok yazabilir, aklınıza gelen fikirleri daha sonra değerlendirmek adına tutabilirsiniz. Bir yeteneğin kazanca dönüşmesi, kazancın yeteneğinizle artması için harika bir zaman. Yine bugünlerde, keyfi operasyonlara ve dış görünüşle ilgili büyük değişikliklere girmemekte, finansal riskler almamakta fayda var.

TERAZİ : Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, hayatınızda değiştirmeniz gereken şeyleri önünüze getirecek. Uzun zamandır sustuğunuz, görmezden geldiğiniz veya uyum sağladığınız şeyler; artık bu yöntemlerle geçiştirilemez oluyor. Zira hayatınızdaki kangren olmuş kişi veya konuyu kesip atma vaktiniz. Bunu ise fazlasıyla güçlü olan iç disiplininiz ve içten içe neyin doğru olduğunu bilen haliniz ile yapacaksınız. Süregelen ilişkiler adına zorlu olan bu Dolunay, ilişkinizde bir tamam & devam durumuna sebebiyet verebilir. Partnerle ortak fikirde buluşabilen, benzer beklentilerde olanlar için daha az krizli geçen bu etki, fikirsel inatlaşmalar, güç mücadeleleri olan evlilikler için ciddi uzaklaştırıcı, partnerden ve ilişkiden soğutucu bir etki yapabilir. Tek bir konuya veya soruna odaklanıp dış dünyayla bağlantıyı kesmek travmalarınızı ortaya çıkarabilir, küçük olayları bir travmaya dönüştürebilirsiniz. Sizin için en iyi olan şey etrafınızdan yardım almak, iradeniz ve kendinize olan inancınızdan olduğunuz bu zamanları hedeflerinize kilitlenerek adımlar atıyor, kariyerde fırsatlar yakalıyorsunuz. Aile ve tanıdıklar aracılığıyla işle ilgili ilerleme ve kazanç elde edebilir, bir süredir gösterdiğiniz emek ve çaba ile üstlerinizden takdir toplayabilirsiniz. Sizin prestijinizi arttıran bu Dolunay, hem iş hem ilişkilerle ilgili gündemleri size getiriyor. Fakat süreç sonunda içi rahat ve gerçekten keyifli olduğunuz bir zaman dilimine gireceksiniz. Bunu ise başarıyla sağlayacaksınız. Süregelen sorunlu evliliklere soğukkanlı bakışınızla noktayı koyabilirsiniz. Artık düzeleceğine dair umudunuz kalmadığında tek başınıza daha çok mutlu olacağınızı düşünecek ve bireysel hareket edeceksiniz. İlişkilerde ise sürpriz teklifler muhtemel. Ben - sen dengesi oturmuş ilişkilerde bir adım atılabilir, partnere teklif götürebilirsiniz. Bu zaman dilimi daha cesur ve kararlı olduğunuz bir aralık. Doğru şekilde kullanarak fırsatı değerlendirin.

AKREP : Bu dönem içe çekilme ve daha çok sorgulama, analiz yapma isteğinde olacak, sosyal hayata daha az katılacaksınız. Hislerinizin güçlendiği, rüyaların ise haberci olabileceği bu süreçte, gördüklerinizi dikkate almalısınız. Yakın çevre ve etrafınızla ilgili bazı gerçekler önünüze geleceği gibi, arkanızdan çevirilen işler ve saklanan konuların beklemediğiniz bir anda ortaya çıkması mümkün. Bu sizde ani, öfkeli tepki ve düşüncelere sebep oluyor. İlkbaharda çiçeklerin açması için önce kar yağan kış mevsimini geride bırakmamız gerek. Sizin ise, sizi paranoyaya sürükleyen, huzursuz ve endişe dolu kişilerden daha çok uzak durmanız gerekmekte. Öğrendiğiniz gerçekler sonrası da ilişkileri daha doğru yönetmeli. İlişkilerle ilgili yeni bir döneme başlarken, geçmişten karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili beslenmede aşırıya kaçmamalı, zihninizde sürekli aynı konulara takılı kalmamalısınız. Bu dönem düşünceli haliniz anı yaşamayı ve hayattan keyif almayı zorlaştırabilir, ilişkileri de daha yavaş ilerletebilirsiniz. İlişkisi olanlar partnerden teklifler alabilir, beklemediği şekilde partnerin sevgi dolu tavırlarına tanık olabilir. 

YAY : İdealler ve hayallerinizle ilgili fırsatlar oluşturan bugünlerde, kendinizden ve yeteneklerinizden daha çok emin olmak, güvenli bölgeyi kaybetmeden akıllıca riskler almak düşündüğünüzden daha çok kazancı size çekecek. Bu kazanç hem ilişkilerden hem maddi konulardan yana olabilir. Büyük riskler almak bu dönem oldukça yanlış olur, fakat hedeflere ulaşma yolları planlamak için harika bir zaman. Bu dönem atacağınız adımlar, yapacağınız planlar size özellikle finansal kazancı getirirken, özgüveninizi güçlendirecek. Sosyal çevrenizle ilgili önemli gündemlerin olduğu bugünlerde, aşk ve arkadaşlık arasında kalabilir, ilişkiniz ve sosyal hayatınız arasında denge kurmaya çalışabilirsiniz. Yalnızlar arkadaş çevresinden birine çekiliyor. Birçok Yay bugünlerde anı yaşamak, hayattan dolu dolu keyif almakta zorlanıyor. Daha çok düşünüp sorguluyor. Bir ilişkiye ise adım atıp atmamakta kararsız kalıyor olabilirsiniz. Dolunay enerjisi önünüzü net görmenizi sağlarken, karşınızdaki kişiden beklediğiniz güven duygusunu ne kadar alabileceğinizi göreceksiniz. Bu dönem kısa ama içi boş ilişkilere çekilmeye meyletmemeli, daha sağlam, sizi bir nebze zorlayan fakat hak eden kişi ve ilişkilere odaklanmalısınız. Arkadaşlarla ise fikirsel ayrılıklar büyüyerek kopuşlara sebep olabilir. Çocukların eğitim hayatıyla ilgili gelişmeler olası.

OĞLAK : Bu dönem alacağınız kararlar hayatınızı düşündüğünüzden daha çok etkiliyor. Yükselen iç geriliminiz sizi ani ve net kararlar almaya iterken, sorunlarla yüzleşen gerçekçi tavrınız her zamankinden daha çok ortaya çıkıyor. Bugünlerde tek odağınız var. O da "zirve" Çok daha hırslı ve motive olduğunuz bu zamanları hedeflerinize kilitlenerek adımlar atıyor, kariyerde fırsatlar yakalıyorsunuz. Aile ve tanıdıklar aracılığıyla işle ilgili ilerleme ve kazanç elde edebilir, bir süredir gösterdiğiniz emek ve çaba ile üstlerinizden takdir toplayabilirsiniz. Sizin prestijinizi arttıran bu Dolunay, hem iş hem ilişkilerle ilgili gündemleri size getiriyor. Fakat süreç sonunda içi rahat ve gerçekten keyifli olduğunuz bir zaman dilimine gireceksiniz. Bunu ise başarıyla sağlayacaksınız. İlişkilerde ise sürpriz teklifler muhtemel. Ben - sen dengesi oturmuş ilişkilerde bir adım atılabilir, partnere teklif götürebilirsiniz. Bu zaman dilimi daha cesur ve kararlı olduğunuz bir aralık. Doğru şekilde kullanarak fırsatı değerlendirin.

KOVA : Zihninizin bir süredir daha çok çalıştığı, konuları daha çok sorguladığınız, sorunların çözümlerine kafa yorduğunuz son günlerle birlikte Dolunay, bir süredir yaşadığınız sorun ve ikilemlere çözüm getirmek adına çalışacak. Bu ise sizin kontrolünüz dışında bir anda gelişebileceği gibi, özellikle kadınlar olmak üzere, etrafınızdan fikirsel yardımlar alabilirsiniz. Bu süreç sonrası ufkunuzun genişlediğini, olayları daha net görebildiğinizi ve daha iyi değerlendirdiğinizi fark edeceksiniz. Bu yüzden bu dönem zihin yoğunluğundan depresif duygulara kapılmamalı, içe çekilerek sosyal hayattan çekilmemelisiniz. Her türlü iç geriliminize yakın çevrenizin faydalı olduğunu göreceksiniz. Aktif olmak ve çalışmak, spor yapmak sizi bugünlerde dengede tutacak aktiviteler. Eğitim, başvurular ve seyahatlerle ilgili gecikme ve aksiliklere açıksınız. Bu yüzden bu alanlarda daha titiz olmalı, yüzeysel ve dikkatsiz davranmamalısınız. Yakın çevrenizden fikirsel veya fiziksel olarak kendinizi soyutlamak yerine etrafınıza sevgi ve anlayışla yaklaşmayı denemelisiniz. Özünüzde bunu aradığınızı fark edeceksiniz. Bunu denemediğinizde ise kibre bu dönem daha kolay kapılabilirsiniz. 

BALIK : Maddi konuların odağınızda olduğu bu Dolunayda, dışarıdan gelen kazançlarla ilgili şansı yakalıyor, bilhassa kadınlar, anne ve arkadaşlar aracılığıyla finansal fayda görüyorsunuz. Önceden yaptığınız kredi başvurularından bugünlerde olumlu yanıt alabilir, harcamanızı yapabilirsiniz. Fakat bu dönem yanlış harcamalar yapmaya açıksınız. Yüklü ödemeler ve büyük borçlardan itina ile kaçınmalısınız. Aksi takdirde ödeme planları düşündüğünüz gibi tutmayabilir, uzun süreçleri alabilir. Önceden yapılmış borçları olan Balıklar ise bu dönem bunlar sebebiyle hayattan daha az keyif almaya başlayabilirler. Keza maddi durumlarınız sosyal hayata katılımınızı etkileyecek. İlişkilerde ise kendinizi karşınızdakilere açmaktan ziyade, kendinizi güvenli bölgede; garanti alanda tutmaya çalışıyor, bilmediğiniz sulara girmek istemiyorsunuz. Bu ise istediğiniz ilişkiyi size vermiyor. Süregelen ilişkilerde daha cesur ve sorunlarla yüzleşen bir tavır takınmalısınız. Yeni başlayan ya da henüz başlamamış ilişkilerde ise risk almak ile güvende kalmak arasında dengeyi kurmalısınız. Arkadaş çevrenizle zaman zaman zıtlaşmalara açıksınız. Son zamanlarda kendinize daha yüksek hedef ve idealler belirlediğiniz, bunlardan ise ısrarla vazgeçmediğiniz tavrınız; harcadığınız emek ve çaba ile önünüze sürpriz bir fırsat getirebilir. İş hayatı ve kazançlarla ilgili teklif, bir haber veya görüşme olabilir.

Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu çiftine şok!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu çiftine şok!
Hisleriniz kuvvetli midir? Buyrun teste...

İLİŞKİLİ HABER

Hisleriniz kuvvetli midir? Buyrun teste...
Caner Toygar intihar girişiminde bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Caner Toygar intihar girişiminde bulundu!
2- 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

İLİŞKİLİ HABER

2- 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları
9 - 15 Nisan haftalık burç yorumları

İLİŞKİLİ HABER

9 - 15 Nisan haftalık burç yorumları
Yeni Ay'ın burçlara etkisi

İLİŞKİLİ HABER

Yeni Ay'ın burçlara etkisi
İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi

İLİŞKİLİ HABER

İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi

BİR YORUM YAPIN 0