İstanbul'da iftara gidilebilecek mekanlar

Her akşam evde iftar yapmaktan sıkılanlar için İstanbul'un en güzel iftar yapılacak mekanlarını araştırdık. İşte sevdiklerinizle keyifli dakikalar geçirebileceğiniz birbirinden güzel mekanlar...

Orucunuzu farklı mekanlarda lezzetli tatlar deneyerek açmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse sizler için derlediğimiz İstanbul'da iftara gidilebilecek mekanları okumalısınız. 

THE GRAND TARABYA OTEL 

İstanbul'un en eski mekanların biri olan The Grand Tarabya Otel'de çok çeşitli iftariyelikler mevcut. Geniş bir açık büfesi olan otelin menüsünde çorba çeşitlerinden et yemeklerine hatta tatlılara kadar damak tadınıza uygun olabilecek geniş bir menü sizleri karşılıyor. Bu  menünün kişi başı fiyatı ise 160 TL. 

MARMARİON RESTAURANT 

Eğer iftarınızı tarihi yarımadanın sınırları içinde yapmak istiyorsanız Marmarion Restaurant tam size göre... Beyazıt'da yer alan mekan, Türk-Osmanlı mutfağına göre hazırlanan menüde misafirlerine zengin seçenekler sunuyor. Hazırlanan menünün fiyatı ise kişi başı 65 TL. 

ARMADA TERAS RESTAURANT 

Sultanahmet Camisi'nin manzarasından Sultanahmet'ten duyulan ezan sesi ile orucunuzu açmak isterseniz Armada Teras Restaurant'ı mutlaka denemelisiniz. Osmanlı mutfağı temel alınarak hazırlanan menünün fiyatı ise kişi başı 105 TL.

KULELİ YAKAMOZ RESTAURANT 

Eğer bir yandan deniz havası alırken bir yandan da orucuzu huzurlu bir ortamda açmak istiyorsanız, sizin için en güzel seçenek Kuleli Yakamoz Restaurant... Sakin atmosferi ile müşterilerine farklı tatlı çeşitleri ve özel lezzetler sunan restaurantın menüleri balık menü, et menü ve tavuk menü olarak değişiyor. Balık menünün fiyatı 95 TL, tavuk menünün fiyatı 75 TL, et menünün fiyatı ise 85 TL. 

MABEYN ET VE KEBAP RESTAURANT 

Üsküdar Altunizade'de bulunan restaurant, Antep mutfağının lezzetlerini İstanbullular ile buluşturuyor. Menüsünde yöresel lezzetleri yer veren mekanda kişi başı menünün fiyatı, 120 TL. 

Dünyanın en güzel köprüleri

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en güzel köprüleri
Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?

İLİŞKİLİ HABER

Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?
Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?
2019 Ramazan imsakiyesi! İlk iftar vakti saat kaçta?

İLİŞKİLİ HABER

2019 Ramazan imsakiyesi! İlk iftar vakti saat kaçta?

BİR YORUM YAPIN 0