İstanbul'a yakın plajlar nerelerde?

İstanbul'da yaşayan ve tatile gitmeye vakti olmayanlar için şehir içinde bulunan plajlar vazgeçilmez tatil mekanlarıdır. İşte bir günlük tatil yapma imkanı bulacağınız İstanbul'a yakın plajlar....

Haftasonu tatilini denize girerek değerlendirmek isteyenler bu yaz İstanbul'a yakın plajları tercih ediyor. Eğer sizinde fazla vaktiniz yoksa ve dinlenmek istiyorsanız bu haber tam size göre...

ŞİLE/AYAZMA PLAJI 

İstanbulluların en çok tercih ettikleri günü birlik tatil rotalarından biri Şile'dir. Deniz suyu ölçümlerinde en kaliteli suya sahip olduğu belirlenen plaj, ücretsizdir.

KOCAELİ/CEBECİ PLAJI 

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde buluna Cebeci Plajı, mavi bayraklı plajlardandır. Kefken Adası'nın manzarasına karşı incecik kumlarda güneşlemek ve temiz bir suda yüzmek isteyenler için görülmeye değer bir yerdir. 

BURGAZADA/MADAM MARTHA KOYU

Adaların içinde en sessiz ve tenha olanı Burgazadadır. Madam Martha Koyu'da adanın sakinliğinden dolayı daha az sayıda insanın bildiği bir plajdır. Yeşilin ve mavinin birbirine karıştığı bölge başını dinlemek isteyenler için eşsiz bir alan. 

DÜZCE/CENEVİZ KALESİ PLAJI 

Eğer deniz, tarih ve doğanın bir arada bulunduğu bir mekan arıyorsanız bu Ceneviz Kalesi Plajı tam size göre... Plaja gittiğinizde sadece deniz değil aynı zamanda dinlendirici bir yeşillikte sizleri karşılıyor. 

KİLYOS/UZUNYA BEACH

İstanbul içinde çok fazla yol kat etmeden denize girmek isteyenlerin en çok uğradıkları adres Kilyos'tur. Tertemiz denizi ve incecik kumu ile Uzunya Beach, yemek içme konusundan farklı seçenekleri ile ziyaretçilerini memnun etmektedir. 

BÜYÜKADA/YA DA BEACH 

Kıyıdan özel tekne turları ile ulaşılan plaj, Büyükada'nın en sevilen mekanlarından biri. Denize girmenin yanı sıra organik meyvelerinde tadına bakabileceğiniz Ya Da Beach, görülmeye değer plajlar arasında.

Sarımsak nasıl saklanır?

İLİŞKİLİ HABER

Sarımsak nasıl saklanır?
Günübirlik gezilebilecek turlar

İLİŞKİLİ HABER

Günübirlik gezilebilecek turlar
Türkiye'de yapılabilecek tehlikeli sporlar

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de yapılabilecek tehlikeli sporlar
Kaybetme korkusu nasıl yenilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kaybetme korkusu nasıl yenilir?
Ucuz tatil nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ucuz tatil nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0