En iyi polisiye filmler

Bir cinayeti ya da bir kaçırılma olayını çözmek ister misiniz? Eğer cevabınız evetse sizler için hazırladığımız bu polisiye filmleri izleyebilirsiniz.

Sinema türleri içinde yaratıcılığın, esrarın ve heyecanın doruklara çıktığı en önemli tür polisiyedir. İzleyiciye kimi zaman bir bulmaca çözer gibi cinayetleri çözdüren kimi zamanda seri katilleri sanki çok yakınlarındaymış gibi hissettiren bu türün en güzel örneklerini sizler için derledik. 

JOHN WİCK 

2014 yapımı film, John Wick isimli eski bir tetikçinin hayatını anlatır. Evlendikten sonra karısı için tüm eski kirli yaşantısını geride bırakan John Wick, mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir süre sonra karısını kaybeder. Eşinin ölümünün ardından karısından kalan tek şey olan köpeğiyle yaşamını sürdürür. Bir gün istemeden bir mafya babasının oğlu ile kavga eder ve olaylar onun yeniden eski günlerine dönmesine neden olur. 

OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Sürpriz sonuyla izleyenleri şaşkınlığa uğratırken bir beyin fırtınasına da sürükleyen film, başrol oyuncularından Kevin Spacey'e "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" Oscar'ını kazandırmıştır. Fim, Los Angeles'ta demirlenmiş olan bir geminin yangını ile ortaya çıkan karmaşık bir polisiye hikayeyi konu alır. Film boyunca mafya babası olan Keyser Soze isimli şüpheli aranır. Ancak bu kişi asla bulunamamaktadır. Keyser Soze ise aslında polisin ve FBI'ın çok yakınındadır. 

AV MEVSİMİ 

En iyi Türk polisiye filmlerinin arasında yer alan Av Mevsimi filminin kadrosunda Şener Şen ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncular yer alıyor. Film, genç bir kızın esrarengiz bir şekilde öldürülmesinin ardından 3 polisin soruşturmayı tüm zorluklara rağmen sonlandırmasını anlatır. 

YEDİ 

Bratt Pitt ve Morgan Freeman'ı aynı projede birleştiren film, etkileyici anlatımı ve farklı konusuyla yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplamıştır. Filmde yedi ölümcül günahı işleyen kişileri sırayla öldüren seri bir katili yakalamaya çalışan 2 polisin hikayesi anlatılıyor. Beklenmedik sonuyla izleyicileri şaşkınlığa uğratan film, İMDB'ye göre en iyi filmler arasında 23. sırada. 

SHERLOCK HOLMES

Fantastik sahneleri ile diğer polisiye filmlerden ayrılan Sherlock Holmes, 3 bölümlük bir film serisidir. Kendini karmaşık bir olaylar dizinin içinde bulan ünlü dedektif Sherlock, keskin zekası ve görülmemiş gözlemleme yeteneği ile olayları bir bulmaca gibi çözer. 

2018'in en iyi kore dizileri

İLİŞKİLİ HABER

2018'in en iyi kore dizileri
Oje ile ebruli desen kupa süsleme yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Oje ile ebruli desen kupa süsleme yöntemi
İstanbul'da kadınlara özel plajlar

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da kadınlara özel plajlar
En iyi Türk komedi filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi Türk komedi filmleri

BİR YORUM YAPIN 0