Lokman Çağırıcı'nın mutlu günü

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın oğlu Yunus Emre Çağırıcı ve Hilal Çobanoğlu geçtiğimiz akşam TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın nikah şahidi olduğu törenle dünya evine girdi.

Dün akşam Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Yunus Emre Çağırıcı'yı evlendirdi. Halk Sarayı'nda gerçekleşen nikahın şahidi iseTBMM Başkanı Binali Yıldırım oldu. 

Nikah töreninde Yıldırım'ın yanısıra Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  AK Parti İstanbul  Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sakarya Valisi İrfan  Balkanlıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İl  Başkanı Bayram Şenocak, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık,  Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de nikah şahidi  oldu.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin bir araya geldiği düğünde Yıldırım, Yunus Emre Çağırıcı ile Hilal Çobanoğlu'ya mutluluk dileyerek nikahtan ayrıldı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0