Kendinizi iyi hissetmek için yapmanız gerekenler

Zaman zaman stres ve yoğunluktan dolayı kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Sizler için iyi hissetmenizi sağlayacak öneri araştırdık. İşte sizleri hissetmenizi sağlayacak 5 altın öneri...

Aldığınız uykunun yetersiz ve verimli olmaması ya da yoğun iş temposu nedeniyle kendinizi gün içerisinde halsiz ve kötü hissedebilirsiniz. Bu durumu ortadan kaldırmak için harekete geçmenin tam zamanı! "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için gün içerisinde hem motivasyonunuzu artıracak hem de kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak önerileri araştırdık. 

İŞTE KENDİNİZİ İYİ HİSSETMEK İÇİN YAPMANI GEREKENLERİ...

1- HER GÜN 10 DAKİKA EGZERSİZ YAPIN

Gün içerisindeki motivasyonunuzu arttırmak için sadece 10 dakikalık bir yürüyüş kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Özellikle de sabahları uyandığınız ilk alda yapacağınız egzersizler de gün boyu enerjik ve zinde olmanızı sağlayabilir.

2-BAŞARILARINIZI BİR KAĞIDA NOT ALIN

Gün içerisinde yaşadığınız olumsuz bir durum kötü hissetmenize sebep olabilir. Kendinizi iyi hissetmek için bu zamana kadar başarı bir şekilde bitirdiğiniz işlerinizi bir kağıda yazın ve okuyun.

3- MAKYAJ YAPIN

Bir önceki gün tempolu ve yoğun gün geçirmiş olmanın verdiği kötü yok etmenin ve kendinizi enerjik hissetmenin en kolay yolu makyaj yapın.

4-SÜRPRİZ YAPIN

En sevdiğiniz arkadaşınıza ya da eşinize hiç beklemediği bir anda eğlenceli sürprizler yaparak hem kendinizi hem de karşınızdakinin iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

5- ÇALIŞMA MASANIZDA DEĞİŞİKLER YAPIN

Çalışırken masanızın üzerinde birden fazla eşya gözünüzü rahatsız ediyor ve gözlerinizin daha fazla yorulmasına neden oluyorsa tüm eşyaları kaldırıp,yeniden sade bir masa düzeni oluşturun.

Ayakkabı kokusuna etkili çözüm

İLİŞKİLİ HABER

Ayakkabı kokusuna etkili çözüm
Ara Güler hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ara Güler hayatını kaybetti
Çürük diş kalp enfeksiyonuna neden oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Çürük diş kalp enfeksiyonuna neden oluyor
Kıblenin yanlış olduğunu 37 yıl sonra anladılar

İLİŞKİLİ HABER

Kıblenin yanlış olduğunu 37 yıl sonra anladılar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0