Başkan Erdoğan Metin Akpınar'ın küstah sözlerine sert çıktı

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine "Başka liderleri yaşadığı kötü sonu yaşayabilir" gibi küstahça sözler sarf eden Metin Akpınar'a sert sözlerle tepki verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün katıldığı DEİK 2018 yılı Olağan Mali Genel Kurulunda kendisini hedef gösteren Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in konuşmalarına tepki gösterdi. Akpınar ve Gezen katıldıkları canlı yayında Başkan Erdoğan'ı hedef alan hadsiz sözler sarf etmişlerdi. 

Başkan Erdoğan işte bu sözlere gezi olaylarını da hatırlatarak şunları söyledi:

"Gezi Parkı'ndaki 12 ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı. Burayı Fransa, Hollanda zannettiler yanıldılar. Sen belki Bakırköy Belediyesi'ne sığınırsın ama biz milletimizle omuz omuza durur terör eylemini darbe eylemini pes ettiririz. Esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar, polisimize kurşun sıktılar, belediye otobüslerini yakıp yıktılar. Sen ana muhalefetin başında olsan ne yazar. İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan iş makinalarıyla yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti sevenler olabilir mi? Güney Doğu'da o hendekleri açanlar neyse, ana muhalefetin başı da odur. Hiçbir farkı yoktur. Hem ana muhalefet hem de uluslararası bazı kuruluşlar tarafından kışkırtıldı. 

"BENİ İPE GÖTÜRECEKLERMİŞ!"

Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsvetteleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsfettesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte saldandıracaksın. Şimdi yargıya git. Paris'teki gösterilere laf etmeyenler, polisimizi orantısız güçle suçluyorlardı. Milletimizle, STK'larımızla el ele verdik püskürttük. 17-25 Aralık'ta da gördük, sonra 15 Temmuz o gece milli irade zaferine imza attık."

Murat Özdemir'in Acun'u tehdit ettiği ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Özdemir'in Acun'u tehdit ettiği ortaya çıktı
Canan Karatay uyardı: Sizi koyun haline getiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay uyardı: Sizi koyun haline getiriyor!
Vizyon tarihi ertelendi!

İLİŞKİLİ HABER

Vizyon tarihi ertelendi!
Erdoğan'ı tehdit eden Akpınar'dan ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Erdoğan'ı tehdit eden Akpınar'dan ilk açıklama

BİR YORUM YAPIN 6

T.C. 5 yıl önce

Onlar konuşur biz yapariz Reis

Toplam 3 beğeni

uzm.dr. 5 yıl önce

Her fırsatta diktatör diye saldırdıkları sayın Cumhurbaşkanımız ne gariptir ki bu ülkede 2002 den bu yana tam 17 yıldır girdiği bütün seçimlerde yaklaşık %50 oyla halkın teveccühünü kazanan bir liderdir. CHP lider konusunda sıkıntılı oldukları için onların ki sadece tıbbi anlamda hazımsızlık problemi olarak değerlendirilebilir.

Toplam 3 beğeni

eskı 5 yıl önce

metin Allaah'' belani verecek bir gün inşallah

Toplam 5 beğeni

Yeter 5 yıl önce

Yerin dibine girsin sizin gibi sanatçılar bu halk sayesinde emek yiyecek siniz hem halka laf şöylecekniz bu ulke de yaşayıp bu ulknim başkanı na darbe planı yapacaksınız Kahrolsun sizin gibi zihniyet ler

Toplam 12 beğeni

Misafir 5 yıl önce

Onlar boş hayal kurup dursunlar başkanım biz seni yedirmeyiz

Toplam 15 beğeni

Misafir 5 yıl önce

Sayın Başkanım merak etmeyin ALLAH bizimledir Millet sizinledir sanatçı olmuş ama adam olmamış hainler

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun