Canan Karatay uyardı: Sizi koyun haline getiriyor!

Prof. Dr. Canan Karatay, her türlü hastalığın asıl nedeninin gluten olduğunu söyledi. Karatay gluten vücuttaki yararlı bakterileri öldürdüğü ve bu yüzden çeşitli hastalıklara zemin hazırladığını açıkladı.

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, glutenin vücudumuzda 20'den fazla hastalığa neden olduğunu ve bu hastalıklara nasıl zemin hazırladığını işte şu sözlerle ifade etti:

"Bunlar; ALS, dikkat dağınıklığı, otizm, diyabet, osteopeni, beyin bulanıklığı, kanser, sık sık hastalanma, süt ürünlerinde entolarans, büyüme geriliği, depresyon, mide bağırsak gazı, kısırlık, migren, sık sık düşük yapma, Alzheimer, sık acıkma, Parkinson, burun tıkanıklığıdır"

Karatay, aynı zamanda ekmek ve un çeşitlerinin de "Modern buğdaydan ve kuru mayayla yapılan ekmek zararlıdır. Modern buğday cüce buğdaydır, hibrittir. Hibrit olduğu için içinde gluten çok fazladır. İşte o gluten her türlü hastalığın sebebidir" gibi durumlara sebep olabileceğini söyledi.

Vücuttaki bakteri seviyesini bozan glutenin özellikle bağırsaklardaki bakterileri olumsuz etkilediğini bu durumunda ishal ve kabızlığı kronikleştiriğine belirtti.

Fabrikalarda üretilen unlarda 2B kanserojen maddenin olduğunu söyleyen Karatay, "Gluten beyinde bağımlılık ve bulanıklık yapıyor,ikincisi fabrikalardan gelen unlarda kimyasallar var. Bunlardan en önemlisi de bromür vücuda girdiği zaman iyottun kullanılmasını engeller ve bütün kanserlerin sebebidir. Bromür kansorejen madde olarak kabul edilmiştir. 2B kanserojendir. Özellikle hormon yapan organlarımızda iyoda çok ihtiyaç vardır, bromür bunu engelliyor. Haşimato hastalığı, tiroitte nodüllerin oluşması, Pankreasın, prostatın,bağırsaklarımızdaki hücrelerin bozuk olması bromüre bağlı iyot eksikliğindendir" sözleri ile ifade etti. 

Glutenin beyne verdiği rahatsızlığı ise "Gluten, beyne gittiği zaman bağımlılık yapıyor ve düşünmeyi, muhakeme yapmayı, sorgulamayı önlüyor sizi 'koyun' haline getiriyor.Koyun nedir? Güdülen bir hayvandır. Düşünmez, sorgulamaz ne dersen onu yapar. O halde ne oluyoruz? Hepimiz koyun olduğumuz zaman uzaktan bir kumandayla her türlü yönlendiriliyoruz. Onun için 'tahıl beyin' diyoruz. Ayrıca buğdaydaki lektin çok önemli. Bağırsakları bozuyor, bağırsakların bozulması beyni de etkiliyor. Depresyon ve aksiyete sebebi. Gluten her türlü tahılda var, unda var onun için ekmek yemeyin diyorum" ifadelerini kullandı. 

Başkan Erdoğan Metin Akpınar'ın küstah sözlerine sert çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan Metin Akpınar'ın küstah sözlerine sert çıktı

BİR YORUM YAPIN 15

Asıl proje? 5 yıl önce

Proje yeni nesli "ekmeksiz, sütsüz ve meyvesiz" bir nesil haline getirmek olmasın? Bunları yeme, ama çaya yağ koy ? Ve söylenemeyenleri söyleyen büyük kahraman ol?

Toplam 1 beğeni

İzmirliDr. 5 yıl önce

Bağırsakda gaz oluşturması, gluteni kötü kılmaz. Bağırsak içeriğinin hızla uzaklaştırılmasında o gazın da faydası var. Milyonlarca senedir insanlar ekmek yiyor. Hadi batılılar buğdayı değiştirdi. Asya'da, Afrika'da, Avustralya'daki buğdayların tümünü değiştirmek hangi kulun haddine? Hiçbir ilmi tarafı yok. Magazinsel slogan.

Toplam 5 beğeni

Fatos 5 yıl önce

Dogru diyor ekmek insanin kafasini saman yapiyor..ne yersen ye ekmek yeme tuzuda sekeride azalt ben ekmegi biraktim simdi cok rahatim tuzlanda aram hic iyi degil

Toplam 1 beğeni

Mahmut Akar 5 yıl önce

Ayette "Hiç düşünmez misiniz?" diye buyurulmaktadır. Akledin ve bu biyolojik savaş yöntemlerinden kendinizi kurtarın.

Misafir 5 yıl önce

Kesinlikle haklısınız tebrikler.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun