Sancaktepe esnafından yeni evlenen çiftlere büyük jest!

Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı'nda nikahları kıyılan yeni çiftlere Yavuzbey Restaurant'ın sahibi Yavuz Toprak, düğün yemeği verdi.

Yeni hizmete açılan Yavuzbey Restaurant'ın sahibi Yavuz Toprak, yeni evlenenlere büyük jest yaptı. Restaurant'ın yanındaki Recep Tayyip Erdoğan düğün salonundan nikah masasına oturan çiftler nikah sonrası ilk yemeklerini burada yiyorlar.

Yeni evlenenlere böyle bir ikram başlatan Yavuz Bey'in, ilk konukları ise Serhat ve Büşra Kanıberk oldu. Çift Yavuz Toprak'a teşekkür etti. Toprak, başlattığı kampanya hakkında şöyle konuştu:

"Burası Sancaktepe Kent Meydanında yeni açılan Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nin hemen yanında bulunan Yavuzbey Restaurant. İşletmemiz nikah sarayının hemen yanıbaşında olduğu için burada evlenip nikahını kıyan çiftlerimize yemek ikramında bulunmak istedik. Nikahını kıyan çiftlerimizi hemen nikah sarayının yanıbaşında bulunan Yavuzbey Restaurant’ımıza bekliyoruz. Burada onlara güzel ikramlarda bulunuyoruz. Bu uygulamamız 2019 senesi boyunca sürecek. Çok güzel bir kent meydanında bulunuyoruz. Çok güzel bir nikah sarayımız var. Burada nikah kıyıp çıkan çiftlerimize ilk düğün yemeklerini ikram etme düşüncesi içerisine girdik. Kampanyamız 2019 senesi boyunca devam edecek."

İlk yemek yeme şansı olan damat Serhat Kanıberk, duygularını "Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı’nda nikah kıyan çiftlere böyle güzel bir kampanya yapılması çok güzel. Çok mutlu olduk. Kampanyanın ilk talihli çifti biziz. Ailemize de bize de sürpriz oldu" sözleri ile ifade etti.

Gelin Büşra ise "Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bir hizmet. Sancaktepe belediyesine ve bizi burada ağırlayan Yavuz Beye çok teşekkür ediyorum. Kampanyadan faydalanan ilk şanslı kişiler biziz. Çok güzel bir hizmet. Nikah kıyanlara burada ikramda bulunuluyor. Recep Tayyip Erdoğan Nikah Salonunda kıyıldı nikahımız. Bence büyün çiftler burada nikah kıymalı" mutluluğunu bu sözlerle anlattı.

Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik Afrika için yola çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik Afrika için yola çıktı!
Şahin Kendirci'nin ikizini görenler şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

Şahin Kendirci'nin ikizini görenler şaşırdı

BİR YORUM YAPIN 0