Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu 'Kadınlar' için çalacak!

Piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, 5 Mart salı günü Amman'da Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Kadın İsterse Dünya Değişir” adında konser verecek.

Ürdün’ün önemli ve büyük kadın derneklerinin destekleyeceği bu konserde, kadın haklarına değinilecek. “Kadın İsterse Dünya Değişir” performansın son iki bölümü, Ortadoğu’daki kadının konumu ve mülteci kadınlara ayrıldı.

Uğurlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8 Mart’ta İstanbul’da Bahçelievler Dr. Enver Ören Kültür Merkezinde de kadın konulu konserini yeniden tekrar edecek.

Tuluyhan Uğurlu, kadınlar için şöyle söyledi:

“Biz erkekler kadınlara yaptığımız haksızlıklar, canavarca yaklaşımlarımızla dünyayı yaşanmaz hale getiriyoruz. Halbuki kadın ana olma yönü ile erkeklerden çok daha üstün bir konumda… Dünya kadın haklarını da insan haklarının içinde olması gerektiği yere oturtabildiği zaman bir çiçek bahçesi kadar güzel ve anlamlı olacak…. Erkeklerin kadınlara yaptıkları zulüm karşısında ben de birkaç söz söyleyebilmek için Türkiye ve dünyanın her yerinde kadını anlatan konserlerimi vermeye devam edeceğim.” 

BİR YORUM YAPIN 0