Engelli öğrencilerden özel sergi!

Gaziantep'te engelli öğrenciler kendi yaptıkları eserleri sergiledi. Sergiye Gaziantep Valiliği, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Sosyal Destek Programı destek verdi.

Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencileri kendi yeteneklerini yansıttı.

mutlu kafe

mutlu kafe

Gaziantep Mutlu Kafe'de açılan sergide birbirinden güzel resimler, tahtadan yapılmış oymalı çalışmalar yer aldı. Engelli öğrencilerin yaptığı bu eserler büyük ilgi gördü.

Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uyumaz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi katıldı. Çelebi açılan sergi ile ilgili "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in biraz insana dokununca güzellikler kendiliğinden ortaya çıkıyor. SODES işbirliğinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu tür çalışmalar meydana geliyor. Hocalarımızın gözetiminde beş okulumuzun ürettikleri ürünlerin sergilendiği sergi bizim için çok önemlidir. Engelsiz bireyler, doktor, şoför, mühendis oluyorsa; engelli bireylerden iyi bir meslek analiziyle bugün iyi sanatçılar, artistler çıkacak. Her zaman böyle projeler devam edecek. Bu projelerde engelli bireyler kendilerini görecek" şeklinde konuştu.

EBRD'den Modanisa'ya yatırım!

İLİŞKİLİ HABER

EBRD'den Modanisa'ya yatırım!
Mersin'de zehirli balık yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Mersin'de zehirli balık yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 0