İftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler hangileridir?

Ramazan ayının en güzel yanı kalabalık sofralarda yapılan iftarlardır. İftar için hem uygun fiyatlı hem de lezzetli yemeklerin adresleri de genellikle sosyal tesisler oluyor. Peki iftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler hangileridir? İşte Ramazan ayında tercih edebileceğiniz en güzel sosyal tesisleri sizler için açıkladık.

On bir ayın sultanı ramazan ayını kucaklamak için aileniz, iş arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte hoş saatler geçirebileceğiniz aynı zamanda uygun fiyatlı olan sosyal tesisleri tercih edebilirsiniz. Belediyelere bağlı olan çalışan sosyal tesisler hem manzaraları hem de sınırsız hizmetleriyle her yıl Ramazan ayında milyonlarca kişiye ev sahipliği yapıyor. Sosyal tesisler ister deniz manzarası, ister tarihi dokularıyla muhteşem bir akşam geçirmenize yardımcı olacak. Gelin, 2023 yılında iftar yemekleri için mutlaka tercih edilmesi gereken sosyal tesislere birlikte göz atalım. 

İstanbul Anadolu YakasıİLİŞKİLİ HABERİstanbul Anadolu Yakası'nda iftar yapılacak yerler

  • İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

Sahilin en güzel köşesinde yer alan İBB Florya Sosyal Tesisleri, manzaralı iftar yapmak isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Manzara eşliğinde hem iftar hem de sahur yapabileceğiniz bu yerde iftardan sonra da sahil boyu yürüyüş yapmak mümkün.

İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

Florya Sosyal Tesisleri modern mimarisiyle göz kamaştıran restaurant bölümü, hemen karşı tarafta deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayarak gezintiyi taçlandırabileceğiniz "Şahin Tepesi", her türlü düğün ve davet gibi organizasyonların yapılabildiği kapalı ve açık salonları, geniş gezi parkurları, deniz kıyısı boyunca yer alan yaya yolları, yürüyüş ve spor alanları ile sınırsız hizmet sunuyor.

Florya Sosyal Tesisleri restoran bölümü

Florya Sosyal Tesisleri restoran bölümü

ADRES: Şenlikköy Mah.İtfaiye Cad.No :1 Yeşilköy Halk Pazarı Yanı İtfaiye Arkası Florya Sahil Parkı  Bakırköy İstanbul

  • BAYRAMPAŞA İBB SOSYAL TESİSLERİ

Ramazan ayı boyunca iftardan sahura kadar açık olan Bayrampaşa Sosyal Tesisleri, uygun fiyatlı ve muhteşem hizmetiyle oruç açanları bekliyor. Avrupa Yakasında oturanlar için kolayca ulaşım sağlayabilecekleri bu yerde tüm İBB tesislerine olduğu gibi bir gün et kavurma bir gün ise kebap şeklinde alternatifleri bulabilirsiniz. Sıcak ve soğuk içeceklerin de sunulduğu Bayrampaşa Sosyal Tesislerine mutlaka uğramalısınız.

BAYRAMPAŞA İBB SOSYAL TESİSLERİ

BAYRAMPAŞA İBB SOSYAL TESİSLERİ

ADRES: Orta Mah. Çevreyolu Cad. No:12 Fatih Parkı İçi Bayrampaşa / İstanbul

  • CANKURTARAN İBB SOSYAL TESİSLERİ- FATİH

İstanbul denilince ilk akla gelen yerlerden biri olan Fatih'te yer alan Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri iftar için harika bir tercih olabilir. İstanbul’u İstanbul yapan Tarihi Yarımada Fatih'in en güzel köşelerinden birinde, tarih ve doğayla iç içe bir yerde iftar yapma imkanı sunan bu yerde aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

cankurtaran ibb sosyal tesisleri

cankurtaran ibb sosyal tesisleri

Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri tarihi mimarisi, ücretsiz otoparkı, çay bahçesi ve çocuk parkıyla çay keyfinize ayrı bir tat katmaktadır. Deniz manzaralı kışlık 180, yazlık 120 kişilik iki alakart salonu olan bu tesiste ailecek muhteşem bir iftar yapabilirsiniz.

Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri

Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri

ADRES: Ahırkapı İskele sokak No: 1 Cankurtaran, Fatih, İstanbul

  • KASIMPAŞA SOSYAL TESİSLERİ

Zarif mimari yapısı ile Haliç’in güzelliğine güzellik katan Kasımpaşa Sosyal Tesisleri, Beyoğlu Cezayirli Hasan Paşa Parkı içerisinde bulunuyor. Konumu itibari ile parkın iç kısımlarında kaldığı için ve dışarıdan bakınca şık bir mekan olduğundan pek çok kişi iftar için ideal mekanlarından biri. 

Kasımpaşa Sosyal Tesisleri

Kasımpaşa Sosyal Tesisleri

ADRES: Bedrettin Mahallesi, Evliya Çelebi Cd. No:4, 34440 Kasımpaşa/Beyoğlu/Beyoğlu/İstanbul

  • SAFA TEPESİ SOSYAL TESİSLERİ

2015 yılında hizmete açılan Safa Tepesi Sosyal Tesisleri, 380 metrekarelik restoranıyla Ramazan ayı için muhteşem bir mekan. Tertemiz havası ve etrafını çevreleyen donatılarıyla İstanbulluların sosyal hayatına değer katan Safa Tepesi Sosyal Tesisinde ailecek unutulmaz bir iftar yemeği yiyebilirsiniz.

Safa Tepesi ibb tesisler

Safa Tepesi ibb tesisler

ADRES: Yunus Emre Mahallesi, Mevlana Cd. No:69, 34791 Sancaktepe/İstanbul

  • NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

Kağıthane Belediyesi sosyal tesisleri arasında bulunan Nurtepe Sosyal Tesisleri ziyaretçilerin en güzel şekilde ağırlanabileceği şekilde dizayn edilmiş bir mekandır. Güzel bir manzaraya sahip olan Nurtepe Sosyal Tesisleri, ulaşım açısından rahat bir iftar rotası olabilir. 

NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

ADRES: Nurtepe, Sınır Sk. 28/1, 34406 Kağıthane/İstanbul

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Musa 1 yıl önce

Nasıl sipariş ede biliriz ben Türkiyede yaşamıyorum