2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri

Ramazan ayının manevi havasıyla beraber düzenlenen etkinlik katılımcılarını huzura kavuşturacak. Başakşehir- Eyüp Belediyesi bünyesinde olan sahne programları ve çocuk etkinlikleriyle tüm ilgileri üzerine çekecek. İşte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri...

2019 yılı Ramazan ayında, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı birbirinden anlamlı ve maneviyat yüklü Ramazan etkinleri olacak. Halka açık bu etkinliklere aileniz ve çocuklarınızla katılabilir, ramazanın sevincini yaşayabileceğiniz anlara davetiye çıkartabilirsiniz. Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılında hazırladığı etkinlikler nerelerde yapılmaktadır? İşte, 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri...

2019 İBB RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Başakşehir Ramazan etkinlikleri

Başakşehir Ramazan etkinlikleri

Başakşehir Belediyesi, Kayaşehir’deki Başakşehir Kent Meydanı ve Bahşeçehir’deki Hayat Park’ta düzenlenecek stant ve sahnelerle manevi ayın görselliğini betimleyecek. Bilgievleri ve Müzik Akademisi öğrencileri, Ramazan ayı boyunca hünerlerini sergileyebilecek. Çocuklar için Hacivat ile Karagöz oynatılacak. Bu etkinliklerin haricinde Ahmet Özhan, Sami Özer, Mustafa Cihat, Ender Doğan, Fatih Koca ve Mustafa Demirci gibi ünlü şarkıcılar vereceği konser ile Ramazan'a ses getirecek. Ayrıca bu yıl ilk kez Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Gönül Dostu Şener gibi ünlü radyo programcıları, Başakşehir Kent Meydanı ve Bahşeçehir’deki Hayat Park’ta Başakşehirlilerle Ramazan sohbetlerine katılım sağlayacak.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Her yaştan insanımıza yönelik program ve etkinliklerimiz ile Ramazan’ın manevi atmosferini yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız. Sahne programları, çocuk etkinliklerinin yanı sıra konserler ve sohbetlerle hemşehrilerimizi bir araya getireceğiz. Tüm Başakşehirlileri etkinliklerimize bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Eyüp Sultan Ramazan Etkinlikleri

Eyüp Sultan Ramazan Etkinlikleri

Ramazan ayı boyunca, tarihi Caferpaşa Medresesi Kültür Sanat Merkezi, Zal Mahmut Paşa Külliyesi, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi ve Afife Hatun Kültür Evi, Ramazan’ın manevi iklimine uygun nadide ibadethanelerden Eyüpsultan Camii Türbesi sadeliğiyle ev sahipliği yaparken aynı zamanda Eyüpsultan meydanı çeşitli program, sohbet ve etkinliklere ev sahipliği sergileyecek.

ÇAY ÜCRETSİZ! OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM!

İftarını Eyüpsultan’da açan halka ücretsiz çay ikramında bulunulacağı söyleniyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, giriş ve çıkış kapısı olmak üzere iki noktadan iftariyelikler dağıtılacak. Otopark nedeniyle sorun yaşayanlar, Eyüpsultan Belediye otoparklarını kullanmanın yanı sıra Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eyüp Anadolu Lisesi bahçeleri ve Feshane bahçesinde düzenlenen otopark alanlarına ücretsiz olarak park edebilecekler.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Bu ay Ramazan ayını Selam sloganı ile karşılayacağını dile getiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken,“Selam bir inceliktir, muhabbettir, samimiyettir, yüzlerdeki tebessümün kaynağıdır. Selam tüm inananların kardeşliğine bir işarettir. Bir selamla başlar birlikteliğimiz, gönülden gönüle yürüyen köprüdür selamımız. Onbir Ayın Sultanı Şehr-i Ramazan’a bir kez daha kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize gelecek misafirlerimizin zorluk çekmemesi için tüm önlemleri de alıyor, çalışmaları yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Mayıs ayında gidebileceğiniz kısa süreli tatil rotaları

İLİŞKİLİ HABER

Mayıs ayında gidebileceğiniz kısa süreli tatil rotaları
Ramazanda gidebileceğiniz en huzurlu yerler nerelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ramazanda gidebileceğiniz en huzurlu yerler nerelerdir?
2019 Gaziantep Belediyesi Ramazan etkinliklerinde neler var?

İLİŞKİLİ HABER

2019 Gaziantep Belediyesi Ramazan etkinliklerinde neler var?

BİR YORUM YAPIN 0