Dünyaca ünlü futbolcu Paul Pogba neden Müslüman olduğunu açıkladı

Manchester United'ın yıldız ismi Paul Pogba, neden müslüman olduğunu The Times'a açıkladı. Pogba'nın açıklamaları, okuyanları gözyaşlarına boğdu. İşte Paul Pogba'nın müslüman olma hikayesi!

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'de forma terleten Fransa milli takımı futbolcusu Paul Pogba, The Times Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'İSLAM BENİ DEĞİŞTİRDİ'

Müslüman olma hikayesini anlatan Pogba, sözleriyle okuyanları duygulandırdı. Pogba din değiştirme sürecini, "İslam beni değiştirdi, hayattaki şeylerin değerini anlamamı sağladı. İçsel olarak daha huzurlu bir insan oldum." sözleriyle ifade etti.

Yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

paul pogba

paul pogba

 "Hayatımda iyi yönde değişiklikler oldu. Annem Müslüman olsa da ben Müslüman doğmadım. Herkesin inancına saygı duyarak büyüdüm. İslam herkesin gördüğü gibi terörizmle alakalı değil. Basın aracılığıyla duyduğumuz şeyler bir yana, İslam çok güzel bir şey. "Müslüman birçok arkadaşım var ve onlarla sürekli konuşuyoruz. Birçok şeyi kendi içimde sorguluyordum. Kendi araştırmamı yaptım. Bir keresinde arkadaşlarımla birlikte namaz kıldım ve o sıra farklı bir duygu hissettim. Gerçekten iyi hissettim."

"O günden bu yana devam ettim. Bir günde beş kere namaz kılmanız gerekiyor. İslamın şartlarından biri bu. Yapmanız gerekiyor. Bunu yapmanızın sebebi, sahip olduğunuz şeyler için şükretmek. Sağlığım ve diğer şeyler için. Bu din benim zihnimi açtı ve belki daha iyi bir insan yaptı. Öteki hayat hakkında daha fazla düşünüyorsunuz. Hayat bir sınav, şu anda sizinle yan yana gelmem de öyle. Müslüman olmasan bile hangi dine mensup olduğuna, rengine bakmaksızın herkesle insani ilişkilerle yaklaşırsın. İslamda bu zaten. İnsanlara insani değerlere saygı göstermek.”

RTÜK: Dizileri Doğu Anadolu, haberleri Karadeniz Bölgesi izliyor

İLİŞKİLİ HABER

RTÜK: Dizileri Doğu Anadolu, haberleri Karadeniz Bölgesi izliyor
Britney Spears magazincilere ateş açtı! "Dünden farklı görünmüyorum!"

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears magazincilere ateş açtı! "Dünden farklı görünmüyorum!"

BİR YORUM YAPIN 13

Hamit 2 yıl önce

Allah Razı olsun kardeşim

HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce

Allah cc.senden razı olsun.

Mustafa 4 yıl önce

Allahina kurban karaoglan su isminide bir degissen Kral olurdu mesela Yusuf

mehmet 4 yıl önce

Doğru söze ne denir. Allah (C.C) gerçekleri görmeyi herkese nasip etsin.

Toplam 3 beğeni

özcan 4 yıl önce

ALLAH kabul etsin rabbim sayısını arttırsın inş.

Toplam 29 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun