Cumhurbaşkanlığı 'soğanlı menemen mi soğansız menemen mi' sorusunda tarafını seçti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Twitter hesabı, ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor'un başlattığı, 'menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı' akımına dahil oldu. Resmi hesaptan atılan tweette, 'soğansız menemen'in tercih edildiği belirtildi.

Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor'un başlattığı, 'menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı' sorusu sosyal medyada büyük ilgi toplamıştı. Bu soru, Arda isimli bir vatandaş tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na iletildi. 

Arda isimli vatandaş, 'Menemen soğanlı mı yapılır, soğansız mı? Bu soru yüzünden tartışmaya başlayacağız yardım edin lütfen.' diyerek CİMER'e başvuruda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Arda Bey CİMER'e zor bir soru sormuş. Sevgili Arda Bey, ilginiz için teşekkür ederiz. Herkesin damak tadı farklı. Biz soğansız tercih ediyoruz.' ifadelerine yer verildi.

cimer twitter

cimer twitter

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Arda Bey CİMER'e zor bir soru sormuş. Sevgili Arda Bey, ilginiz için teşekkür ederiz. Herkesin damak tadı farklı. Biz soğansız tercih ediyoruz.' ifadelerine yer verildi.

Yazar Hayati İnanç'tan namazın önemini anlatan muhteşem kıssa

İLİŞKİLİ HABER

Yazar Hayati İnanç'tan namazın önemini anlatan muhteşem kıssa
Yıldız Tilbe kurban bağışını Deniz Feneri Derneği'ne yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe kurban bağışını Deniz Feneri Derneği'ne yaptı

BİR YORUM YAPIN 0