'Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi' vizyona giriyor! Konusu nedir?

TRT Çocuk kanalının animasyon dizisi olan ve çocukların oldukça ilgisini çeken "Bulmaca Kulesi, Dev Kuşun Gizemi" 25 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

 Ana karakterleri Aslı, Can ve Mert olan "Bulmaca Kulesi, Dev Kuşun Gizemi"   TRT Çocuk'un animasyon dizisi, ilk bölümünden itibaren çocukların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ahmet Erdal'ın yönetmenliğindeki TRT Çocuk'un animasyon dizisi "Bulmaca Kulesi, Dev Kuşun Gizemi" hikayesiyle bu kez sinemada seyirciyle buluşuyor. 25 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan filmin fragmanı ve afişi yayınladı.

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi

BULMACA KULESİ: DEV KUŞUN GİZEMİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin ilk bölümünde bir kaza sonucu başka bir boyuta ışınlanan ana karakterler Aslı, Can ve Mert,  Bulmaca Kulesi denilen bu yerde yollarını bulmaya ve gizemleri çözmeye başlıyorlar. Film de ise kuleden ayrılarak Hüdaverdi'nin hükmettiği bölgeye ulaşmak için tehlikeler ve bulmacalarla dolu amansız bir maceraya atılıyorlar.

Çocukların izleyeceği animasyon çizgi film önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Çocukların izleyeceği animasyon çizgi film önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

çınar 4 yıl önce

gittim

Murat 4 yıl önce

Animasyonda daha çok yolumuz var... Gerçi sinema filmlerinde de yol uzun

Toplam 4 beğeni

memo-se 4 yıl önce

Yerliyse destekliyorum, Hedef 100 % 100 Yerli

Toplam 3 beğeni