Çocukların izleyeceği animasyon çizgi film önerileri

Animasyon filmi erişkinlerin de izleyebildiği film türü arasındadır. Çocuklarınıza hoş vakit geçirebilecekleri, aynı zamanda ders çıkarabilecekleri, eğitim temalı animasyon çizgi film listelerini sizler için özenle derledik.

Çocuklarınızın elektronik eşyaları çok fazla kullanıyor olması can sıkıcı ve endişe edilecek bir durum olabilir. Ancak haftasonları onlara bir sürpriz yapabilir, çocuklara özel hazırladığımız çizgi film listelerine göz atabilirsiniz. Peki, çocukların izleyebilecekleri animasyon filmleri nelerdir? En çok beğenilen ve tavsiye edilen animasyon- çizgi filmleri hangileridir? İşte çocuklarınızı hem eğlendirecek hem de eğlendirirken eğitecek animasyon filmleri...

Çocuklara özel animasyon filmleri

Çocuklara özel animasyon filmleri

ÇOCUKLARA ÖZEL ANİMASYON FİLM ÖNERİLERİ

Madagaskar

Madagaskar

Lüks bir hayvanat bahçesinde özgürlüklerinin kısıtlandıklarını düşünen 4 farklı türde hayvan, çok yakın arkadaşlık kurmuşlardır. Doğa açılmak ve özgür olmak isterler. Dört arkadaşın yolculuk serüvenine şahit olurken yaptıklarının doğru olup olmadığını düşündüren bir animasyon filmi Madagascar.

Cesur Civciv

Cesur Civciv

Kendine güvensiz olan, bu halini yıkmaya ve kendini kanıtlamaya çalışan Cesur Civciv, gökten düşen bir meşe palamudunu, gökyüzü yere düşüyor zannedip herkesi paniğe sokmuştur ve alay konusu olmuştur. Bunun üzerine yeniden itibar kazanmak için elinden geleni yapmak için uğraşlar verir.

Kızgın Kuşlar

Kızgın Kuşlar

Kuşların mutlu dünyası, yeşil domuzların yani düşmanların yuvalarını yıkmasıyla bozulacaktır. Kuşlar herkese inanabilen bir toplulukken, yalnızca aralarında biri; kırmızı kuş yalnızlığı seçmektedir. Ve en asabi kuşlardan biri olarak bilinmektedir. Domuzların yerlerini talan etmesi üzerine diğer kuşlar da kırmızı olana hak verecektir. Öfkeli Kuşlar, dost ile düşman arasında farkı öğretecek.

Çizmeli Kedi

Çizmeli Kedi

Çizmeli Kedi, zenginlik ve ün peşinde koşan bir karakterdir.  Henüz bebek iken tanıştığı yumurta kafa ile altın yumurtlayan kazı kaçırmanın peşindedir. Yumurtanın gerçekte arkadaşı olmadığını anlayacak ve kendini doğru yola yönlendirmediğini anlayacaktır. Artık yumurtayı dinlemeyip kendi bildiği doğruları yapacak ve halkın kahramanı olacaktır.

Tavuklar firarda

Tavuklar firarda

Kötü bir kadın ve adam çiftlikte pek çok tavuk beslemektedir. Tavuklar her gün çiftlikten kaçış planları yapmaktadır. Haftalık çizelgeye göre yumurtlamayan tavukları kesmektedirler. Ancak turta makinesi aldıktan sonra her şey değişecek ve ilgilendikleri tek şey tavukların yumurtası değil kendileri olacaktır. Peki, Tavuklar Firarda filmindeki tavuklar çiftlikten kaçabilecek mi?

Rango

Rango

Rango animasyon filmde; tatsız ve kötü durumlardan hayatı boyunca kaçan, sıradan ama evcil hayvanmış gibi bir hayat yaşayan bukalemun Rango'nun, görünmezden kişilikten kahramanlığa geçiş hikayesine şahit olacaksınız.

VOLİ

VOLİ

Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulan minik robot WALL-E(Voli), yıllarca yapayalnız yaşamakta ve yaşadığı sürece görevlendirildiği çöp toplama işiyle uğraşmaktadır. WALL-E, günün birinde EVE adlı çok güzel bir arama robotuyla karşılaşır ve hayata farklı bir açıdan bakmaya başlar.

'Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi' vizyona giriyor! Konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

'Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi' vizyona giriyor! Konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 0