Kulindağ nerede? Kulindağ kahvaltı ne kadar? Kulindağ nasıl gidilir?

Hafta sonu yaklaştığında hem ailecek hem de sevdiklerinizle beraber şehir hayatından uzak tam da dinlenmelik mekan arayışına geçilir. Kalabalık olmaması aynı zamanda doğanın içerisinde güzel kahvaltı yapmak isteyenler için muhteşem bir adres öneriyoruz. Son günlerin gözdesi Kulindağ nerede, nasıl gidilir, kahvaltı fiyatları nasıldır? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

İstanbul'un kabalık, gürültülü ve karmaşasından uzakta, huzur dolu bir ortamda doyumsuz bir kahvaltı yapmaya ne dersiniz? Hafta sonu uyandığınızda hafif esen sonbahar yapraklarının gölgesinde şehirden çok uzaklaşmadan, doğa içinde sessiz sakin bir yer arıyorsanız Kulindağ Dağ Evi'ne mutlaka uğramalısınız. Sınırsız kahvaltısı ev yapımı ekmekleriyle göze çarpan Kulindağ Dağ Evi, çocuklarla doğal ortamın tadına varabileceğiniz en doğru adres. Doğa yürüyüşleri için de en uygun alanlardan biri olan Kulindağ, 5 adet bungalovda konaklama imkanı da var. Alınan bilgilere göre zaman zaman aktivitelere de ev sahipliği yapan Kulindağ, stres atmanın muhteşem bir mekan.

PEKİ KULİNDAĞ DAĞ EVİ NEREDE? NASIL GİDİLİR?

KULİNDAĞ

KULİNDAĞ

Haftanın 7 günü 9:30 - 23:30 saatler arasında açık olan Kulindağ gitmek için; TEM'den Kavacık çıkışında ayrılarak sürekli Riva yönünde ilerleyiniz. Mahmut Şevket Paşa tabelasından sağa sapınız. Yaklaşık 2,5 km sonra Mahmut Şevket Paşa köyüne ulaşacaksınız. Mamut Şevket Paşa köyüne varınca Alibahadir yönüne devam ediniz. Köy mezarlığını geçtikten 100 m. sonra soldaki Kibrit Çıkmazı sokağına giriniz. 300m. kadar ilerleyince Kulindağ'dasınız.

kulindağa nasıl gidilir

kulindağa nasıl gidilir

Eğer toplu taşıma ile gidecekseniz; Kavacık'dan her 15 dakikada bir 136 numara kalkıyor. Kavacık'dan 45 dakikada Mahmut Şevket Paşa'ya varıyor. Bu otobüs Beykoz'dan da geçiyor. Beykoz Mahmut Şevket Paşa arası 25 dakikadır. Otobüsten Mahmut Şevket Paşa çıkışındaki köy mezarlığı durağında ininiz. Mezarlık solunuzda olacak şekilde Alibahadır yönüne 200m. kadar ilerleyiniz. Soldaki Kibrit Çıkmazı'na giriniz, 300m. ilerledikten sonra Kulindağ'a varacaksınız.

kulindağ ne kadar

kulindağ ne kadar

KULİNDAĞ DAĞ EVİ KAHVALTI VE KONAKLAMA NE KADAR?

Konaklamak isteyenler için haftanın 7 günü açık olan işletme, çam ve kestane ağaçları kullanılarak inşa edilen bungalowlarda otel hizmeti sunuyor. Odalara 9 yaşından itibaren ziyaretçi kabul ediliyor. Her bir bungalowda tek bir oda ve banyo bulunuyor. Odalarda televizyon ve klima bulunmuyor ve doğayla baş başa, teknolojiden uzak zaman geçirmeniz sağlanıyor. Konaklama ücreti kişi başı gecelik 125 TL olarak uygulanıyor ve bu fiyata kahvaltı dahil ediliyor. Akşam yemeği için ekstra ödeme talep ediliyor.

kulindağ dağ evi

kulindağ dağ evi

Kulindağ Dağ Evi’nde hafta sonu 13.30’a kadar açık büfe kahvaltı servisi yapılıyor. Bu saate kadar ise alakart servisi verilmiyor. Kahvaltının ücreti kişi başı 70 TL olarak alınıyor. Kahvaltının baş yıldızı ise hiç kuşkusuz fırın bölümü. Muhteşem ev yapımı ekmekler, çeşit çeşitlerle dolu hamur işleri adeta görenleri hayran bırakıyor. Diyeti bozduran bu ekmekler arasında pide ve çikolatalı köy ekmeği favoriler arasında. 

kulindağ

kulindağ

Kulindağ'a gidip ev yapımı reçelleri tatmadan kesinlikle geri dönmemelisiniz. Doğa harikası olan bu yerde kahvaltıya doyamacaksınız.

Kulindağ reçel

Kulindağ reçel

Çorum'a nasıl gidilir? Çorum'da gezilecek ve kalınacak yerler

İLİŞKİLİ HABER

Çorum'a nasıl gidilir? Çorum'da gezilecek ve kalınacak yerler
Sonbaharda gidilmesi gereken yerler, Sakarya ve Düzce yaylaları...

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda gidilmesi gereken yerler, Sakarya ve Düzce yaylaları...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0