Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba transfer!  Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Doğduğu Ev Kaderindir dizisine sürpriz bir isim transfer oldu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı fenomen dizinin kadrosuna Hakan Salınmış dahil oldu.

TV 8'in iddialı dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Demet Özdemir'in Zeynep ve İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleri ile başrollerde olduğu çarşamba akşamlarının sevilen yapımına taze kan...

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, ünlü oyuncu Hakan Salınmış sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna dahil oldu.

HANGİ YAPIMCI BU DİZİYİ ÇEKİYOR?

İbrahim Çelikkol’un 'Mehdi', Demet Özdemir’in ise 'Zeynep' karakterine hayat verdiği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesi ekranlara taşıyan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi son günlerde yükselen yapım şirketlerinden olan OG Medya 2020 tarafından üstlenildi. 

"DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR" DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? NEREDE ÇEKİYOR?

İlk bölümü yayınlanan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi İstanbul’da çekiliyor. Pier Loti mekanlarında yapılan çekimler izleyicilerin çok seveceği manzaraları beraberinde getirecek. Eyüp Sultan ve Pier Loti arasındaki mekanlarda çekilecek olan bazı sahneleri için özel efektlerinde kullanılacağı dizide asıl çekimler ise Beykoz'da yapılacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLANMIŞ?

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrol oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başlarken "gerçek bir hayat hikayesi" yazısından dolayı herkesi ekranları başına toplamıştı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi  Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı 'Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanıyor. 

Camdaki Kız kitabının yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili açıklama:

"Sevgili Arkadaşlarım,

Aylardır üzerinde çalıştığımız “Doğduğun Ev Kaderindir” adlı dizi nihayet yarın akşam TV 8’de ekranlara geliyor. Hüzünlü, hüzünlü olduğu kadar da hayatın içinden bir hikayesi var. Biliyorsunuz zaten gerçek bir hikayeden televizyona uyarlandı. Senaryo çok ama çok gerçek ve çok duygulu olsun istedim. Senaristimiz Eylem Canpolat öyle çok çalıştı, ortaya öyle bir bölüm çıkardı ki, ön izlemede gözyaşlarımı tutamadım. Karakterler de muhteşem olmuş. Umarım bir süre sonra karakterlerde kendinizi bulursunuz.

Çok sevgilerimle...

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu"

Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan romantik jest! Ünlü isim aşkını dünyaya böyle haykırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan romantik jest! Ünlü isim aşkını dünyaya böyle haykırdı
Bursa Osman Gazi Türbesi'nin örtüsü ilmek ilmek işleniyor

İLİŞKİLİ HABER

Bursa Osman Gazi Türbesi'nin örtüsü ilmek ilmek işleniyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

Cheng Neo 4 yıl önce

Love the series. Please have bolum 8 and the rest with English subtitles. I watched it on YouTube. Are there any Channels on TV to subscribe? Must have English subtitles. I do not understand Turkish.

HANDAN ERİŞ 4 yıl önce

ben sevdim diziyi ilgi çekici ama donuk uzun bakışlar biraz sıkıyor çok uzatmasınlar bence sessizce bakışmaları...

Toplam 2 beğeni

çiğdem 4 yıl önce

Bence dizi de oyuncular da konu da harika. Açıkçası Demet hanımı diğer dizilerde pek sevememiştim ama burda rol sanki demet hanım için düşünülmüş gibi onun saf ve doğal haline çok yakışmış.giyiminden nezaketine harika duruyo Demet hanım.Ayrıca partneriyle uyumları da çok güzel harika bi konu ve dizi bayıldım.

Toplam 7 beğeni

Yasemin 4 yıl önce

Demet hiç olmamış,hiç inandırıcı değil konunun içine girmek için kendimi zorladım.. Birşeyler insanı sıkıyor, dizinin tutacağını sanmıyorum kast kötü

Toplam 5 beğeni

Tubaa 4 yıl önce

Zengin babası doğru dedi insanı varosluktan çıkartabilirsin ama içindeki varoştan çıkartamazsın... okumuş avukat olmuş karar verme yetisi yok

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun