Tutunamayanlar'dan üzen haber! Tutunamayanlar 'Çevrimiçi' 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Geçtiğimiz hafta Beyazıt Öztürk'ü konuk alan Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Dizi sezon finali kararı aldı. Koronavirüs sürecinde bile çekimlere devam eden dizinin bu kararında reyting sonuçlarının olup olmadığı merak edildi. Tutunamayanlar 'Çevrimiçi' 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in komedi dizisi Tutunamayanlar Çevrimiçi koronavirüs sürecinde çekildi. Dizideki oyuncuların evde katkılarıyla yapılan dizinin yapımcılarından şaşırtan bir karar geldi. Dizi 6. bölüm itibariyle sezon finali yapacak. Bu karar hayranlarını oldukça üzdü. 

tutunamayanlardan sezon finali kararı

tutunamayanlardan sezon finali kararı

Tutunamayanlar 'Çevrimiçi' bayrama özel bölümüyle TRT 1 ekranlarındaki yerini aldı. Oyuncular daha çok aynı sahneyi kullanmaya başladı. Normalleşmenin diziye de yansıması seyircinin içini rahatlattı. Ancak dizide sürekli olarak sosyal mesafe ve tedbirler konusunda vurgu yapıldı. Ayrıca dizi bomba konuk bir oyuncu aldı. Her hafta ünlü isimleri konuk alan dizi de bu kez Beyazıt Öztürk vardı. 

ARDA KURAL TUTUNAMAYANLAR'DA!

Yerli Leonardo Di Caprio lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, yıllar sonra ekranlara döndü. Arda Kural, TRT 1'in absürt komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna katıldı.Tutunamayanlar'da rol alacak olan Arda Kural'ın setlere dönüş haberini dizinin yönetmeni duyurdu. Ayrıca bu bölüm de genç komedyen İbrahim Büyükak'ta yer alacak. Çaycı olan Büyükak yaygınlaşan virüslere karşı yeni bir selam yöntemi geliştirdi. Tokalaşmak yerine elleri yumrukla çarptı.

Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu ve Zafer Algöz'ün başrollerde oynadığı Tutunamayanlar'ın yönetmeni Osman Nail Doğan, Arda Kural haberini sosyal medya hesabından "Hoş geldin Arda Kural" notuyla duyurdu. Doğan'ın paylaştığı fotoğraflarda Arda Kural yeni imajıyla da şaşırttı.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

Neden Film ve İstanbul Medya Akademisi ortaklığında çekilen Tutunamayanlar'ın yapımcılığını Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven oldu. Yönetmen koltuğuna ise Osman Nail Doğan oturdu. Senaryosunu da yapacak olan Doğan'a Murad Zaloğlu eşlik etti. Hayata tutunmaya çalışan gençlerin hayatlarını anlatan dizi tam anlamıyla bir absürt komedi olacak. Başrol olan Doğu Demirkol, Tarık karakteri ile kamera karşısına çıkacak. Tarık, hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmayı da düşünmeyen bir kişilik ancak her fırsatta iş aramakta. Yine bir iş görüşmesine giden Tarık burada yolu İrem ile kesişir. İrem ise bir zamanlar zengin bir aileye sahipti. Ancak iflas sonrası hayatı alt üst olmuştur. Günümüz gençlerinin enerjisini yansıtmaya çalışan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada Leyla ile Mecnun tadında bir dizi olmasını izleyen birçok kullanıcı yorum yaptı. Dizi de İrem karakterini Ece Çeşmioğlu oynayacak. Bunun aynı sıra dizide Şinasi Yurtsever, Zafer Algöz ve Asuman Dabak gibi usta oyuncularda yer alıyor. Dizi 7 Ocak Salı akşamı ekranlara gelecek. 

ece çeşmioğlu ve doğu demirkol

ece çeşmioğlu ve doğu demirkol

TRT GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM EREN'İN DİZİ ATIŞMASI

Tutunamayanlar ekibi ile TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren arasındaki sosyal medya atışması güldürdü. Dizinin ilk tanıtımı ardından Eren'in attığı twit;

ibrahim eren twiti

ibrahim eren twiti

Daha sonra oyuncu Zafer Algöz, Eren'in tweetine, "Golumu, ganadımı kırdılaaaarrr" karşılığını verirken, Doğu Demirkol ise, "3 bölüm de çekmiş bulunduk yaa... Hadi kendimi geçtim Zafer abi kaç yaşında adam... Çoluğu çocuğu var, yazıktır..." paylaşımları geldi.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

DOĞU DEMİRKOL

6 Eylül 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncunun tam adı Adın Doğu Demirkol'dur. Komediye yeni bir enerji katan oyuncu İbrahim Büyükak'ın Bayi Toplantısı filminde rol aldı. Ancak en büyük çıkışı Ahlat Ağacı filminde yakaladı. Filmin ödül almasıyla da birden ilgi odağı oldu.

DOĞU DEMİRKOL

DOĞU DEMİRKOL

ECE ÇEŞMİOĞLU

26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen geç oyuncu Ece Çeşmioğlu, oyunculuk hayatına Çocuklar Duymasın dizisiyle başladı. Ancak asıl çıkışını bir zamanlara damga vuran ve fenomen olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde yakaladı. Muhteşem Yüzyıl, Yuvamdaki Düşman dizilerinde de yer aldı. Genç oyuncu şu sıralarda Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan Taner Ölmez ile evlenme planları yapıyor.

ECE ÇEŞMİOĞLU

ECE ÇEŞMİOĞLU

ZAFER ALGÖZ

30 Ağustos 1961 yılında Kars'ta doğan oyuncu,  Cem Yılmaz'ın Ali Baba ve 7 Cüceler  ve Arif v 216 gibi filmlerinde oynadı. Bu filmler sayesinde tanınan oyuncu, aslında en büyük çıkışını  2007 de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Yalçın Yıldız karakteri ile yakaladı. Tiyatro oyuncusu olan Algöz, dizide İlhan karakterini oynayacak. İlhan, herhangi bir işi olmayan ama herkese özellikle Tarık'a akıl veren bir adamdır. Her fikri olumsuzlukla sonuçlanır.

ZAFER ALGÖZ

ZAFER ALGÖZ

ŞİNASİ YURTSEVER

1973 yılında Erzincan'da dünyaya gelen Şinasi Yurtsever, Yılan Hikayesi, Kınalı Kar ve Avrupa Yakası gibi çok önemli dizilerde yer aldı. Ünlü oyuncunun yıldızı ise Ahmet Kural'la beraber yer aldığı filmlerdeki komedi oyunculuğu ile parladı. Son olarak TRT 1 ekranlarında Ramazan Bayramında yayınlanan Dengi Dengi'de yer aldı. Ünlü oyuncu Tutunamayanlar dizisinde Niyazi Hoca karakterini oynayacak.

ŞİNASİ YURTSEVER

ŞİNASİ YURTSEVER

BÜLENT ÇOLAK

1977 yılında İstanbul'da doğan oyuncu ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan başrolünde Ufuk Özkan'ın olduğu Geniş Aile dizisindeki Ulvi karakterini oynadı. Bu karakter ile fenomen hale gelen oyuncu tiyatro kökenlidir. 

BÜLENT ÇOLAK

BÜLENT ÇOLAK

BORA AKKAŞ

Bülent Çolak gibi ilk çıkışını Geniş Aile dizisiyle yakalayan genç oyuncu, birçok önemli projede yer aldı. Son olarak Hürkuş sinema filminde rol alan oyuncu, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur.

BORA AKKAŞ

BORA AKKAŞ

HANDE KATİPOĞLU

37 yaşındaki oyuncunun yıldızı Yahşi Cazibe dizisindeki Sinem karakteri ile yakaladı. Birçok komedi dizisinde yer alan oyuncu son olarak Benden Bu Kadar filminde yer aldı.

HANDE KATİPOĞLU

HANDE KATİPOĞLU

ÖZLEM TOKASLAN

13 Kasım 1973 yılında doğan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. İzmirli olan oyuncu NO: 309 dizisindeki Yıldız karakteri ile tanındı. Son olarak ise Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde yer aldı. 

ÖZLEM TOKASLAN

ÖZLEM TOKASLAN

DİLEK ÇELEBİ TUNÇ 

1980 yılında Ankara'da doğan oyuncu asıl çıkışını Mahşeri Cümbüş tiyatrosunda yakaladı. 

DİLEK ÇELEBİ TUNÇ

DİLEK ÇELEBİ TUNÇ

UĞUR SERHAN

Aramızda Kalsın dizisiyle tanınan oyuncu 1973 yılında Malatya'da doğdu. En son Dengi engine dizisinde yer aldı.

UĞUR SERHAN

UĞUR SERHAN

BARIŞ YILDIZ

1982 yılında doğan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Düğün Dernek ve Çalgı Çengi filmlerinde yıldızı patlayan oyuncu, Muallim Saffet karakteri ile  tanındı.

BARIŞ YILDIZ

BARIŞ YILDIZ

ASUMAN DABAK 

Son olarak TRT 1 dizisi olan Egenin Hamsisi'de yer alan oyuncu, 1970 yılında Manisa'da doğdu. Kendi adına kurulu olan tiyatro okulunda genç oyuncu yetiştirir. Leyla ile Mecnun, Pis Yedili, Ezra, Acı Aşk, Süper Babaaane ve Günebakan gibi dizilerde yer aldı. 

ASUMAN DABAK

ASUMAN DABAK

Nusret'ten çarpıcı açıklamalar: Amerika'ya 9 kez vize başvurusu yaptım beni kabul etmedi

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'ten çarpıcı açıklamalar: Amerika'ya 9 kez vize başvurusu yaptım beni kabul etmedi

BİR YORUM YAPIN 18

LEVENT 3 yıl önce

İLGİNÇ olanıda saçma olması ama yinede güzel

kayserili 3 yıl önce

TRT böyle bir dizeye bu paraları vermesi yanlış hic bir özellik yok saçma sapan bir olaylar.

Toplam 3 beğeni

isimsiz 3 yıl önce

bildiğin leyla ile mecnun 'in çakması. ikisinde de zengin kiz fakir oglan var , birinde dede birinde peri , kopya baska birsey degil. komik degil

Toplam 2 beğeni

kıpcak 4 yıl önce

on nunara dizi superrrrrrrrrrrrrrrrrr 2020de boyle bir dizi yok tebrik ediyorum trt yi

Toplam 2 beğeni

Akıncı Türk 4 yıl önce

Süper bir dizi Olumsuz eleştiri yapanlar, filmi beğenmeyenler herkese diyorum;!!! Madem dizi sinema sektöründe bukadar iyisiniz o zaman yönetmen koltuğuna, kamera karşısına SİZLERİ alalım beyler bayanlar Dizinin nesi varmış, ON NUMARA YÜZ YILDIZ BİR DİZİ OLMUŞ... ŞIMARIK PROJE ATAKAN DA İYİ GÖNDERME OLMUŞ.. TUTUNAMAYANLAR VE TRT EKİBİNİ ÇOOOK SEVİYORUZ... SÜPPER BİR DİZİ

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun