Reçetelerin üzerine resim yaptı, sergi açtı!

Ülkemizin Karadeniz Bölgesi'nin Doğu Karadeniz bölümünde yer alan Giresun’un Yağlıdere Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Merve Gül Kasım, açtığı sergi ile herkesi şaşırttı.

Giresun’un Yağlıdere Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Merve Gül Kasım insan figürlerini anlatan resim sergisi açtı. Sergide en çok ilgiyi ise hasta kabul ve reçete kağıtlarının üzerine çizilen resimler gördü. Gerçekleşen resim sergisine iş ve siyaset dünyasından birçok isim ile çok sayıda meslektaşı katıldı. 

İlk kişisel sergisini açtığını kaydeden Dr. Merve Gül Kasım, “Sergide 110 resim yer almaktadır. Resimlerimde genelde kadın portreleri ve doğa temaları yer alıyor. Öğrencilik yıllarımdan beri var olan bir yeteneğimi sergilemek istedim. Sergide en çok ilgi görenler arasında yer alan hasta kabul, takip ve reçete yazdığımız kağıtlar üzerine çizdiğim resimler yer aldı. Bu resimleri de nöbetçi olduğum zamanlarda boş vakitlerimde tükenmez kalemle yaptığım çalışmalar oldu” dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0