Kudüs Kahvesi nerede? Kudüs Kahvesi nasıl gidilir? Kudüs Kahvesi fiyatlar nasıl?

Farklı yerler keşfetmeyi sevenler için özellikle sosyal medyada şimdilerde dillerden dile dolaşan Kudüs Kahvesi adlı mekan hakkında detaylı bir araştırma yaptık. İlk bakışta otantik yerde oturarak kahvaltı yapılan bu mekanda fiyatlar nasıl? Kudüs Kahvesi'ne nasıl gidilir? Tüm detaylar haberimizin ayrıntılarında...

Günümüzde hafta sonu ya da hafta içi güzel bir mekanda arkadaşlarınızda veya ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda fotoğraf çekilebileceğiniz mekanlar oldukça fazla. Ancak mekanların görünüşünden çok içerisinde yiyeceklerin güzel olması hem de çalışan personellerin sıcakkanlılığı mekan arayanların önemli kriterleri arasında yer alıyor. Sizler de yakın dostlarınız ya da ailenizle birlikte uygun fiyatlı ancak lezzetli bir kahvaltı yapmak isterseniz Kudüs Kahvesini deneyebilirsiniz. Yeni açılmasına rağmen sosyal medyadaki fotoğraflarıyla dikkat çeken bu mekanda kahvaltı fiyatı 35 TL olması da olumlu bir yanı. Otantik dekore edilmiş olan bu yer, Fatih'in işlek bir yerinde. Adının Kudüs olmasıyla cazip olan Kudüs Kahvesi'nde yere oturarak farklı bir kahvaltı yapabilirsiniz. İsterseniz teras yada cam kenarındaki masalarda da keyifli vakit geçirebileceğiniz bu mekanın en güzel özelliklerinden biri de çalışanlarının sıcakkanlı davranışları. Sadece kahvaltı için değil akşam yemeği için de gidebileceğiniz bu mekanda özellikle hakiki zentinyağı ile yapılmış olan tavuklu bir yemeği tercih edebilirsiniz.

KUDÜS KAHVESİ KAHVALTI

KUDÜS KAHVESİ KAHVALTI

KUDÜS KAHVESİNE NASIL GİDİLİR?

Fatih konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Kudüs Kahvesi konumuna toplu taşıma ile gidebilirsiniz. Otobüs; 28, 30D, 32, 336E, 36KE, 39K bu hatlarla ulaşabilirsiniz. Metro hattı da yakın; M1A, M1B. 

Tam adresi ise şu şekilde; İskenderpaşa Mah., Pazaryeri Sok., No:21, Fatih, İstanbul, Türkiye

KUDÜS KAHVESİ'NDE HANGİ SEÇENEKLER VAR?

- Kahvaltı,

- Wifi,

- İç Mekan,

- Dış Mekan,

- VIP Yemek Salonu Mevcut, 

- İş Yemeği İçin Uygun,

- Teras.

KUDÜS KAHVESİ KAHVALTI FİYATLARI NASIL?

Kahvaltı yapabileceğiniz hem uygun fiyatlı hem de şık bir mekan arayışındaysanız Kudüs Kahvesi ideal bir tercih olacak. Burada kahvaltı fiyatları ise şu şekilde;

Banyo ve aksesuarlarda bambu dekorasyonu önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Banyo ve aksesuarlarda bambu dekorasyonu önerileri
Rüstem Paşa Camii nerede, nasıl gidilir? Rüstem Paşa Camisi tarihi, özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Rüstem Paşa Camii nerede, nasıl gidilir? Rüstem Paşa Camisi tarihi, özellikleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0