Bir Annenin Günahı final yapıyor!

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı, final yapıyor. Dizinin başrolünde Emre Kınay ve Özge Özberk gibi isimler yer alıyordu.

Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı Bir Annenin Günahı final yapıyor. Reytinglerde bir türlü istenileni veremeyen dizi için bitirme kararı verildi. Aynı gün yayınlanan rakiplerinin 6 puan gerisinde kalan proje, 3 reytingi bile göremedi.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İşlemediği bir cinayetle suçlanan ve hapse düşen annenin adalet mücadelesini anlatılan Bir Annenin Günahı adlı dizisinde iki çocuğu olan bekar bir annenin hayat mücadelesini konu alacak. Kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç ve sonrasında ki aşkı da konu edinecek olan Bir Annenin Günahı dizisi şimdiden merak ediliyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Emre Kınay, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Musa Uzunlar, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi birbirinden çok sevilen isimlerin yer alacak. 

Özge Özberk yeni rolü ile ilgili olarak, "Suna’yla çok heyecanlı bir yolculuğa hazırlanıyorum şu günlerde. Zincirin her bir halkası çok sağlam ve güven dolu. Uzun ve neşe dolu olsun yolumuz" dedi.

BİR ANNENİN GÜNAHI FRAGMAN;

Ülke TV sunucusu Emel Aner Aktan'a Dubai'den reklam teklifi!

İLİŞKİLİ HABER

Ülke TV sunucusu Emel Aner Aktan'a Dubai'den reklam teklifi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0