Evdeki karantina günleri nasıl geçirilmeli? Karantinadayken can sıkıntısını geçiren işler

Koronavirüsün etkisinin yavaş yavaş artış gösterdiği son günlerde, ünlüler dahil vatandaşların çoğu kendilerini gönüllü karantina altına aldı. Karantina süresi boyunca evde sıkılıyor ve ne yapacağınız konusunda bir öneri arıyorsanız, haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz. Sizler için ünlülerin karantina günlüklerinden bir derleme toparladık.

Karantina günleri boyunca evde boş boş oturmak sıkıcı olabilir. Parlak ve değişik fikirlere mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Ünlülerin tercihlerinden yararlanabilirsiniz. Bakın gündelik yaşamda örnek aldığınız hangi ünlü karantina süresi boyunca, ağırlıklı olarak hangi aktiviteyi yapmayı tercih ediyor? Ünlülerin karantina süresi boyunca sosyal medya hesabında paylaşması üzerine edindiğimiz bilgiler doğrultusunda; hangi ünlü hangi aktiviteyi yapıyor adlı bir içerik hazırladık. Canınız sıkılıyor ve evde ne yapacağınızı bilmiyorsanız, lütfen haberimizin içeriğine bir göz atın... İşte, ünlülerin karantina altındayken yaptıkları aktiviteler...

EVDE KARANTİNA GÜNLERİ NASIL GEÇİRİLMELİ?

Bige Önal

Bige Önal

Bilge Önal gibi seramik işlerinde iyi olacağınızı düşünüyorsanız hiç durmadan bu aktiviteyi evinizde yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sanat için; ağaç veya metal bir masa, turnet ve seramik çamuru siparişinizi vermeniz yeterli olacak.

Şenay Gürler

Şenay Gürler

Avrupa Yakası dizisinin sevilen Fatoş karakterini canlandıran oyuncu Şenay Gürler, yemek yaparak boş vaktini değerlendiren ünlüler arasında. Siz de karantina günlerinizde mutfak ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, sosyal medyada zamanını geçiren ünlüler arasında. Siz de sosyal medyada sevdiklerinizle beraber görüntülü konuşmaya yapabilir veya hünerlerinizi sergileyeceğiniz bir canlı yayın organize edebilirsiniz.

Gizem Özdilli

Gizem Özdilli

Ünlü manken Gizem Özdilli, “Evde kalıyoruz ama boş yapmıyoruz. Avukat Burcu Mutlugil başlattı ‘Evde işe yarar ne yaptın?’ Bu durumun yayılmasını umarak arkadaşım Mine’ye aynı soruyu soruyorum. Siz evinizde işe yarar ne yapıyorsunuz?" notuyla, evinde çiçekleriyle vakit geçirmekten mutlu olduğunu göstermişti. Siz de evinizde çiçekleriniz varsa onlara derinlemesine bir bakım yapabilir yoksa istediğiniz sebzenin üretimini evinizde yetiştirerek sağlayabilirsiniz. Tek ihtiyacınız vitamin özlü toprak satın almak.

Demet Evgar

Demet Evgar

Ünlü oyuncu Demet Evgar, sesiyle harika bir iş çıkartıyor. Karantina günlerinizde karaoke yapabilir, özellikle bunun için tasarlanmış uygulamalardan yararlanabilirsiniz.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sessizliği ve sakinliği sevdiğini bu paylaşımı ile hayranlarına gösterdi. Kitap okumaktan keyif alan oyuncu, karantina günlerini okuyarak değerlendiriyor. Siz de okumaktan keyif alacağınız türde kitapların koleksiyonunu sağlayarak, her güne bir kitap sığdırabilirsiniz.

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Çocuklarınız ile birlikte eğlenceli aktiviteler organize edebilirsiniz. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci bunu başarı ile sağlamış ünlüler arasında yerini aldı.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Yüzünüze değişik maskeler yapabilirsiniz. Uzun süreden sonra dinlenmeye ihtiyacı olan yüzünüzün maskeye de ihtiyacı olacaktır. Ünlü oyuncu Tuba Ünsal karantina süresi boyunca yüzüne maske yaptığını sosyal medya hesabında duyurmuştu.

Derya Baysal

Derya Baysal

Ünlü oyuncu Derya Baysal ve eşi karantina günlerinde oyun oynamayı tercih edenlerden. Siz de oynamak istediğiniz türde oyunları internet üzerinden araştırabilir ve oyun keyfinin tadını sevdiklerinizle beraber çıkartabilirsiniz.

Sedef Avcı

Sedef Avcı

Spor yapmayı seven kişiliği ile tanınan oyuncu Sedef Avcı, yine evdeki zamanını spor yaparak geçiriyor. Spor yapma alışkanlığınız yoksa karantinada kaldığınız günler içerisinde alışkanlık haline getirebilirsiniz.

EVDE YAPILMASI GEREKEN DAHA ÇOK AKTİVİTE ÖNERİSİ İÇİN LÜTFEN LİNKİMİZE TIKLAYIN...

Hande Erçel

Hande Erçel

Ünlü oyuncu Hande Erçel, resim sanatına merak saran ünlüler arasında. "Madem evdeyiz, istediğimiz kadar dağıtabiliriz" notuyla takipçilerine evde çizim ve boyama yapmaları konusunda ilham verdi. Resim yapma konusunda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız, bir şah eser ortaya çıkartabilirsiniz.

Gamze Erçel

Gamze Erçel

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, karantinada sinema keyfi yapan ünlülerden. Siz de karantina süresince sevdiğiniz türdeki filmleri internetten araştırıp, daha önce izlemediğiniz filmleri izleme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Pratik ev dekorasyonu fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Pratik ev dekorasyonu fikirleri

BİR YORUM YAPIN 0