Türkan Hanım’ın Konağı dizisinin konusu nedir? Türkan Hanım’ın Konağı dizisi oyuncuları

Son dönemin oldukça konuşulan kanallarından biri olan TRT1 gündüz kuşağına yeni diziyle adından sıkça söz ettiriyor. İsminin Türkan Hanım’ın Konağı olduğunu açıklayan TRT1 dizinin çekimlerinin devam ettiğini de duyurdu. Peki Türkan Hanım’ın Konağı dizisinin konusu nedir?

Türkan Hanım'ın Konağı hafta içi her gün 9.30'da farklı konseptleriyle TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda; Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra birçok genç yeteneğinde yer aldığı Türkan Hanım’ın Konağı, sevilen ünleri de ağırlıyor. Türkan Hanım'ın Konağı'nda köklü Türk kültürü ve aile yapısı izleyiciye aktarılıyor. Türk gelenek ve göreneklerine göre yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan Türkan Hanım'ın Konağı aynı zamanda bir program özelliği taşıyor. 

TÜRKAN HANIMIN KONAĞI DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCU MÜJDESİ!

Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin kadrosu henüz netleşmese de iki yeni oyuncunun kadroya dahil olduğu açıklandı. Bu isimlerden biri Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Sahipli gibi dizi ve filmlerde rol alan Funda Güray olurken, diğeri de Para Tuzağı, Aşık Kardeş ve Çok Güzel Hareketler 2 gibi projelerde başarılı bir performans sergileyen Nazlı Senem Ünal oldu. 

Türkan Hanımın Konağı Oyuncuları ve Kadrosu

Erkan Meriç,Nazlı Senem Ünal, Funda Güray, Hazal Subaşı

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0