Sen Çal Kapımı Hande Erçel ve Kerem Bürsin rekor kırdı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in birlikte rol aldığı dizi 'Sen Çal Kapımı' final yaptı. Final bölümüyle ilgili 9 milyonu aşkın tweet atıldı ve böylece ünlü çift rekor kırdı.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 52. bölümle final yaptı. Dizinin hayranları ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla rekor üstüne rekor kırdı.

Final bölümüyle ekrana gelen dizi için Twitter'da "sonkezsençalkapımı" etiketi açıldı. Hayranlar ise bu etiketi kullanarak kısa sürede milyonlarca paylaşım yapıldı. Başrol oyuncularının da kullandığı etiket, 9 milyon tweet atılarak 'dünyada en çok konuşulan ve tweet atılan dizi' unvanının sahibi oldu. Sen Çal Kapımı için açılan etiket, 7,8 milyon paylaşım yapılan Game of Thrones dizisini geri planda bıraktı.

 

Ünlü çiftin dizide iki çocuğu bulunuyordu.

 

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

 Romantik komedide hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Oyuncu Burcu Biricik: 'Film yalan olacak' diye düşündük!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burcu Biricik: 'Film yalan olacak' diye düşündük!
Ünlü çiftten ilginç kutlama! Pınar Altuğ: Deliye her gün bayram

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü çiftten ilginç kutlama! Pınar Altuğ: Deliye her gün bayram
Kerem Bürsin'den havalı araba pozları

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin'den havalı araba pozları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0