Korona'dan sonra gezilecek ülkeler! Pandemi sonrası yurtdışında tatil yapabileceğiniz ülkeler

Koronavirüsünden sonra tatil planı yapacaklar daha güvenli bir tatil arayışı içine girdi. Salgın sonrası kısıtlamaların azaltılmasıyla birlikte gezmeye yurt dışında da devam edebileceğiniz ve biraz olsun virüsün etkilerinden kurtulup, tatilin keyfini çıkaracağınız bir liste hazırladık. İşte koronavirüsünden sonra gezilecek ülkelerden bazıları:

Tüm dünyada koronavirüs salgınının etkileri sürerken, en çok etkilenen sektörlerin başında turizm yer alıyor. Virüsten olumsuz etkilenen turizm sektörü yavaş yavaş açılmaya başladıktan sonra  gezginler de tatil arayışı içine girdi. 2020 yılında tatil planı yapmak isteyenlerin mutlaka gezip görmesi gereken aynı zamanda tatilin keyfini çıkarabilecekleri bazı ülkeleri sizler için araştırdık. İşte gezginlere referans olabilecek tatil rotaları:

COOK ADALARI (YENİ ZELENDA)

Cook adaları, Büyük Okyanus'ta Yeniz Zelanda'ya bağlı küçük adacıklardan oluşmaktadır. Sahip olduğu masmavi güzellikteki denizi ve yemyeşil doğasıyla kendisine hayran bırakan adaları izole tatil yapmak isteyenlerin tercihi.

ARJANTİN

Türkiye'den vize istemeyen ülkelerden biri olan Arjantin Latin Amerika'da Atlas Okyanusu ile And Dağları yer almaktadır. Arjantin, gezilecek tarihi ve turistik yerleriyle  coğrafi açıdan mükemmel güzelliklere sahip Amerika’nın turizm potansiyeli bakımından en önemli bölgelerinden biridir. Muhteşem bozulmamış dokusuyla ve tarihi yapısıyla mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir.

BAHAMALAR

Amerika kıtasında yer alan ve balayı çiftlerin en çok tercih ettiği Bahamalar, vizesiz olarak 90 güne kadar ziyaret edebileceğiniz yerler arasında yer almaktadır. Bahama'ların Eşsiz sahillerinde yüzebilir manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

BELARUS

Beyaz Rusya olarak da bilinen Belarus vize istemeyen ülkeler arasında yer alıyor. Mimari yapılarıyla ve gölleriyle sakin bir tatil arayanların tercih edeceği yerler arasında yer alır.

BOSNA HERSEK

Bosna Hersek, kültür ve medeniyetlerin bir arada aldığı tüm güzellikleriyle turistler tarafından çok tercih edilen yerlerden biri. Tarihi yapılarından olan Bosna Hersek'i görmek ve tüm güzelliklerini keşfetmek isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.

FAS

Kuzey Afrika'da yer alan Fas, hem yakın hem de vizesiz seyahat etme imkanı bulundurduğu için tatil yapanların sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden biridir. Kazablanka ve Marakeş turistler tarafından en çok ziyaret edilen çeken yerleri arasında yer alır.

FİLİPİNLER

Filipinler, geniş kumsalları, yağmur ormanları ve deniz canlıları gibi birçok şeye ev sahipliği yapan adeta cennetten çıkma bir yer. Dalış yapmak isteyenler, keşfedilmemiş koylarında yüzmek isteyenlerin en çok tercih ettiği yerler arasında. Her yıl milyonlarca turist çeken Filipinlere 30 gün vizesiz ziyaret etme imkanı bulabilirsiniz.

Tül perde tatlısı nasıl yapılır? Tül perde tatlısının püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Tül perde tatlısı nasıl yapılır? Tül perde tatlısının püf noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0