Survivor 2020 finalinin yapılcağı Galataport nerede? Galaport İstanbul'un neresinde yer alıyor?

TV8 kanalının en çok izlenen yarışması Survivor finali için nefesler tutuldu. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından açıklanan final yeri merak konusu oldu. Dominik'te çekimleri yapılan Survivor'ın finali Galataport'ta yapılacağını açıkladı. Peki Survivor finali yapılacak Galataport nerede? İşte Galataport hakkında merak edilenler...

TV8'de yayınlanan Survivor 2020 final heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Programın son bölümünde Acun Ilıcalı Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını duyurdu. Hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte finale kalan 4 yarışmacının yarışacağı yer belli oldu. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre; 14 Temmuz salı akşamı Survivor 2020'nin şampiyonu Galataport'ta belli olacak . Peki Galataport nerede Galataporta nasıl gidillir?

SURVİVOR 2020 FİNALİNİN YAPILACAĞI GALATAPORT NEREDE?

Acun Ilıcalı tarafından Survivor finalinin nerede yapılacağı açıklanan final mekanı Galataport; salı pazarı Kurvaziyer limanı projesi Karaköy rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi fındıklı kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesidir.

GALAPORT HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Turizmden kültür sanata, gastronomiden alışverişe kadar hayatın her alanına dokunacak olan Galataport Projesi'nde çalışmalar devam ederken Projeyle birlikte daha önce sadece kruvaziyer yolcuların dolaşabildiği sahil de halkın kullanımına açılacak. Proje alanı üzerinde hareketli kapaklarla geçici gümrük alanları oluşturulacak.

Yabancı yolcular bu alanlardan terminal binasına alındıktan sonra kapaklar açılarak o bölge tekrar halka açılacak. Proje tamamlandığında İstanbul limanına 6 binden daha fazla yolcu kapasiteli dev yolcu gemileri yanaşabilecek. Projeyle yılda 1,5 milyon kruvaziyer gemi yolcusunun ağırlanması bekleniyor.

Murat Boz'dan 'O Ses Türkiye' açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'dan 'O Ses Türkiye' açıklaması!
Sosyal medyaya damgasını vurdu! Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyaya damgasını vurdu! Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya kimdir?
"Çifte mucize" Anne olmazsın denildi ikizleri oldu!

İLİŞKİLİ HABER

"Çifte mucize" Anne olmazsın denildi ikizleri oldu!
Cunda adası nerede ve nasıl gidilir? Cunda adasında gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Cunda adası nerede ve nasıl gidilir? Cunda adasında gezilecek yerler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0