Yamaç paraşütü yaparken "Türk kahvesi ve lokum" keyfi yaptı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval özel olarak yapılan düzenekle paraşütüne bağladığı masada, Ölüdeniz'in muhteşem manzarasında yüzlerce metre yüksekte Türk kahvesi içip lokum yedi.

Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü pilotu olan Hasan Kaval, yerden yüzlerce metre yüksekte yamaç paraşütüne bağladığı masada, Ölüdeniz manzarasıyla ısıtıcıyla suyu kaynatıp Türk kahvesi hazırladı. Türk kahvesi içip lokum yiyen Kavala, daha önce de gökyüzünde tavla ve okey oynayıp, pijama ve terlik giyerek oturduğu koltukta televizyon izledi. Kavala, "Yaptığım ilginç uçuşları internete yükledim ve çok iyi geri dönüşler aldım" uçmanın çocukluk hayali olduğunu, havada kendisini çok daha huzurlu ve güvende hissettiğini söyledi.

Yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirmeden önce bütün güvenlik tedbirlerinin titizlikle alındığını aktaran Kaval, kullandıkları malzemelerin oldukça güvenli olduğunu, yıl içerisinde gerekli bütün kontrollerini yaptırdıklarını dile getirdi.

Bu sefer gerçekleştirdiği yüz yüze uçuşa Anadolu ajansı muhabiri eşlik etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Naya Rivera'nın otopsi raporu çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Naya Rivera'nın otopsi raporu çıktı
Yazar Adalet Ağaoğlu hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Yazar Adalet Ağaoğlu hayatını kaybetti
Türkiye'nin varlık kütüphanesinden: "Köyünüzün bir varlığını seçip, gelin" çağrısı

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin varlık kütüphanesinden: "Köyünüzün bir varlığını seçip, gelin" çağrısı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0