Altı yaşındaki çocuk kız kardeşini böyle kurtardı!

Amerika'da küçük kız kardeşinin köpekten kurtarmak için köpeğin önüne atlayan altı yaşındaki Bridge Walker sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Yüzüne 90 dikiş atılan küçük çocuk "Biri ölecekse, bu ben olmalıyım diye düşündüm" dedi.

ABD'nin Wyoming eyaletinin başkentinde yaşayan 6 yaşında olan Bridge Walker 4 yaşında olan kız kardeşini kurtarmak için Alman kurdu kırması olan köpeğin önüne atladı. Köpeğin saldırısına rağmen Bridge Walker kız kardeşinin elini tutarak onu yaşanan tehlikeden uzaklaştırmaya başardı.

9 Temmuz'da yaşanan olayda Walker yüzünden yaralandı ve iki saatlik operasyon sonrası çocuğun yüzüne 90 dikiş atıldı. 

Yaşanan bu korkunç olay halası Nicole Walker’ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı ve tüm dünyanın gündemine oturdu. Nicole Walker, Bridger’ın, neden araya girdiğini soran babasına “Eğer birisi ölecekse bu ben olmalıyım diye düşündüm” yanıtı verdiğini açıkladı. Küçük çocuğa Avengers yıldızları, Anne Hathaway, Cris Evans, Hugh Jackman, Tom Holland ve Mark Ruffalo’dan destek mesajları yağdı.

Avengers serisinde "Kedi Kadını" canlandıran Hathaway, Bridger ile kız kardeşinin fotoğrafını kendi hesabından paylaşarak, "Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim" yorumunu yaptı ve Hulk'ı canlandıran rol arkadaşı Mark Ruffalo'yu etiketledi.

Yasemin Özilhan: 'Kilo almak istiyorum!'

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan: 'Kilo almak istiyorum!'
Doğa Rutkay'dan Vodafone'nin 'Şiddete Karşı Ben Varım' kampanyasına destek!

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan Vodafone'nin 'Şiddete Karşı Ben Varım' kampanyasına destek!
'Nuh tepesi' ikinci kez vizyona girdi!

İLİŞKİLİ HABER

'Nuh tepesi' ikinci kez vizyona girdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0