MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'yı çıldırtan yarışmacı!

Eleme turları devam eden Masterchef 2020 yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan yarışmacı Serhat, özgüveniyle Mehmet Yalçınkaya'ya verdiği sert cevaplarla dikkat çekti.

Tv8'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masterchef sezonun başlamasıyla birlikte yayın hayatına girdi. Elemeleri devam eden yarışmaya katılan Serhat isimli yarışmacı verdiği cevaplarla Mehmet Yalçınkaya'yı sinirlendirdi. Yarışmada jüri üyeliği yapan Ünlü şef "Diğer şeflere saygısızlık yapmak istemiyorum. Ya kendine gel ya ben seni dışarı atarım" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yarışmacı sunması gereken yemeği hazırlarken geçen sezonda yarışan yarışmacıları beğenmediğini ve geçen sene birinci olan Cemre Uyanık'la daha önce staj yaptığını ve onun çalışma stilini beğenmediğini söyledi. 

Yarışmacı adayı Serhat "Geçen seneki yarışmacıların hiç birini beğenmedim. Daha iyisi olabilirim diye düşündüm. Cemre'yi beğendiğimi söyleyemem. Utah'ta stajda aynı yerde çalışmıştık. Çalışma stilini beğendiğimi söyleyemem" dedi.

Serhat'ın iddialı ve sert konuşmaları üzerine sinirlenen Mehmet Yalçınkaya, "Madem bu kadar her şeyi biliyorsun, neden geldin MasterChef'e?" diye sert çıkıştı. Yarışmada mühürlenmiş balık yapan Serhat, tavada pişen balığa ise maşayla basında Mehmet Şef'ten uyarı aldı. Daha sonra ise sunulan balığın derisiz olduğunu gören Yalçınkaya, "Sen derili balık pişireceğini söyledin ancak balığa bastığın için deri tavaya yapıştı" dedi.

Serhat'ın yaptığı yemekleri beğenen şeflerin oylarıyla bir üst tura çıkmayı başardı. Yarışmacı sinirlenen Mehmet Şef 'evet' dedi.

Aşk-ı Memnu final bölümüyle sosyal medyada TT oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aşk-ı Memnu final bölümüyle sosyal medyada TT oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0