En uygun bayram alışverişi nereden yapılır? Bayramda çok ucuza alışveriş yapabileceğiniz yerler

Kurban bayramını yaklaşmasıyla birlikte herkesi bir alışveriş telaşı sardı. Birçok kişinin bayramda hem kaliteli hem de uygun fiyata bayram alışverişi yapmanın yollarını aramaya başladı. Kurban bayramına sayılı günler kala sizler için çok uyguna alışveriş yapabileceğiniz mekanlarını araştırdık. İşte detaylar:

Kurban bayramı bu yıl 31 temmuz 01, 02, 03 Ağustos tarihlerinde kutlanıyor. Bayramlarını vazgeçilmez geleneği olan alışverişler bu senede yapılmaya devam ediyor. Bayram'da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için alışveriş yapabileceğiniz çok uygun mekanlar var. Bayram alışverişinin değişmez sembolü olan Eminönü binlerce çeşitlilikte ürünler bulabileceğiniz hem uygun hemde kaliteli alışverişin nadir adreslerinden biri. Eminönü meşhur tarihi çarşının içerisinde hanları, mağazaları gezip bütün ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. İşte Eminönü'de uygun bayram alışverişi nasıl yapılır?Detaylar haberimizde:

EMİNÖNÜ BAYRAM ALIŞVERİŞİ

Türkiye'nini dört bir yanından gelen kızların çeyizlik ürünler almaya geldiği Eminönü Bayramda da çoğu insanın bayramlıkları almaya geldiği yıllardır değişmeyen tek adrestir. Çeşitli ürün seçenekleriyle ve uygun fiyatlarıyla insanların akın ettiği Eminönü, bu yılda bayram alışverişlerinin yapıldığı mekanlarını başında yer almakta. Eminönü'ne bayram alışverişine gelecekseniz hafta içi ve sabah saatlerini tercih etmeniz daha iyi olur. Hafta sonu çok kalabalık olan Eminönü sadece cumartesi günü açık ve pazar günü kapalıdır. Cumartesi açık olan Eminönü çok kalabalık olduğu için alışverişte biraz zorlanabilirsiniz. Uygun ve kaliteli alışveriş için ilk önce mağazalarda fiyat araştırması yapın. Daha sonra en uygun ve kaliteli bulduğunuz ürünleri almaya çalışın. Arka sokaklarda bulunan dar hanlarda bulunan dükkanları da ziyaret etmeyi unutmayın. Orada çok daha uyguna kıyafet bulabileceğiniz yerler mevcut. Çoğu toptan olan mağazalarda daha çok nakit para geçiyor. Bu yüzden yanınıza nakit para alın ve alacağınız ürünün  fiyatını kolaylıkla yarıya indirme şansını elde edin.

TAKSİM'DE BAYRAM ALIŞVERİŞİ

İstiklal caddesi üzerinde bulunan pasajlarda bayramda giyebileceğiniz çok güzel ürünler satılıyor. Ayrıca dünya markalarının yer aldığı bu pasajlarda hem uygun hem şık giysiler alabilirsiniz. Taksim'de en uygun pasajlar arasında olan Beyoğlu iş merkezi ve Terkos pasajında çok uyguna bayramda bütün ailenizle birlikte baştan aşağı giyinebilirsiniz.

KADIKÖY'DE BAYRAM ALIŞVERİŞİ

Boğa heykelinin orada bulunan çilek sokağında baştan başa mağazalardan çok uyguna bayram alışverişi yapabilirsiniz. Ayrıca Kadıköy'de bulunan İstanbul'un en eski pasajları arasında yer alan Opera pasajında da aradığınız birçok şeyi uygun fiyata bulabilirsiniz. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0