Bodrum'da kamp yapılacak alanlar nerelerdir? Bodrum'da kamp yapılacak en güzel 7 alan

Bodrum, muhteşem güzelliğiyle Türkiye'nin en çok turist çeken tatil beldeleri arasında yer almaktadır. Yerli ve yabancı birçok turistin akın akın geldiği Bodrum'da kamp yapılacak çok güzel yerler bulunmaktadır. Doğa sevenler için Bodrumda kamp yapabilecekleri en güzel yerleri araştırdık. İşte detaylar:

Bodrum'un Türkiye'nin eğlence merkezlerinin başına yer almaktadır. Yaz aylarında yerli ve yabancı birçok turist tarafından çok tercih edilen Bodrum masmavi koyları, tarih kokan güzel sokakları ve doğal güzellikleriyle herkesin tatil yapmak için geldiği yerlerin başında gelmektedir. Küçük bir bütçe ile unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız Bodrum'da bulunan kamp yerlerini tercih edebilirsiniz. Bodrum yarımadası doğayla iç içe olmak ve sakin bir tatil geçirmek isteyen gezginler için tam bir kaçış noktasıdır. Cennetten bir köşe olan Bodrum'un muhteşem koylarında güneşin batışını ve doğuşunu izleme fırsatı bulabileceğiniz ücretli ve ücretsiz en güzel kamp alanlarını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde:

1- ZETAŞ KAMP ALANI / GÜMBET

Bodrum merkeze çok yakın olan 'Zetaş kamp alanı' Bodrum'un en sevilen ve en çok tercih edilen koyları arasında yer alıyor. Kamp, okaliptüs ağaçlarıyla çevrili çek geniş bir alana kurulmuştur. Ayrıca konaklama imkanlarının çok olmasıyla birçok turist tarafından tercih edilmektedir. Düşük bütçeyle harika bir tatil geçirmek isterseniz burası tam size göre. Zetaş kamp alanı ücretlidir çadır konaklama olarak 40 TL gibi bir ücret tahsis edilmektedir.

2- ŞAFAK KAMP / GÜVERCİNLİK

Bodrum merkeze yaklaşık 20 km uzaklıkta bulunan Güvercinlik, sakin ve diğer yerlere göre bakir kalmış koylar arasında yer alıyor. Denizin hemen dibinde yer alan şafak kampında huzurlu tatil geçirmek ve balığınızı tutup pişirebileceğiniz harika destinasyonlar arasında.

3- VOSVOS KAMPI / BORA SENCER SANAT KÖYÜ

Vosvos kamp, Bora sencer sanat köyü

Vosvos kamp, Bora sencer sanat köyü

Türkiye'nin ilk sanat köyü olan Vosvos kampı Bodrum'da yer alan en güzel ve eğlenceli mekanlar arasında yer alıyor. Geniş bir alana kurulan kampta renkli salıncak ve masalarıyla tam bir tatil köyüdür. Sanat köyünde yoga, dövme atölyeleri, seramik ve sanat atölyeleri gibi birbirinden güzel etkinliklere katılabileceğiniz birçok şey bulunuyor.

4- ÇINAR KAMP ALANI

Çınar kamp alanı

Çınar kamp alanı

Bodrum'un Bitez bölgesinde yer alan çınar kampı denize yürüme mesafesinde ve çadır ve karavan ile rahatça konaklayabileceğiniz kamp yerleri arasındadır. Su, buzdolabı, kafe, restoran, çamaşır makinesi gibi birçok seçeneği içinde barındırdığı için birçok gezgin tarafından tercih edilmektedir. Mangal yakabileceğiniz alanları da bulunan kampın otoparkı da bulunmaktadır.

5- KAMP BODRUM / TURGUTREİS

The camp Bodrum

The camp Bodrum

Kadıköle bölgesinde yer alan kamp Bodrumda çok eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Kamp Bodrum'da bisiklet turlarına katılabilir ya da Scuba ve dalış aktivitelerine katılıp hem denizin hem de muhteşem doğanın tadını çıkarabilirsiniz. 

6- GÜMÜŞLÜK HALK PLAJI KAMP ALANI

Gümüşlük halk plajı kamp alanı

Gümüşlük halk plajı kamp alanı

Gümüşlük yerli yabancı bütün turistler tarafından en çok tercih edilen tatil noktalarından birisidir. Hem çadır kampı yapabileceğiniz hem de gümüşlük halk plajından ücretsiz bir şekilde yararlanacağınız muhteşem deniziyle güzel tatil fırsatları arasında yerini alıyor. Gümüşlük halk plajında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz şezlong, hasır şemsiye ve duşluklar bulunmaktadır.

7- YAHŞİ PLAJI KAMP ALANI

Yahşi plajı kamp alanı

Yahşi plajı kamp alanı

Tertemiz sularıyla Bodrum'un en güzel plajları arasında yer alan Yahşi plajında şezlog , WC gibi her şey ücretlidir. Hemen diğer plajın yanında yer alan plajda ücretsiz olarak kamp yapabilirsiniz. Denizin keyfini çıkarabileceğiniz Yahşi plajı çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için birkaç büfe ve market bulunmaktadır.

Yaz tatili için diyet! Yazın kolay nasıl zayıflanır? Yazın kilo verdiren yağ yakıcı besin

İLİŞKİLİ HABER

Yaz tatili için diyet! Yazın kolay nasıl zayıflanır? Yazın kilo verdiren yağ yakıcı besin
En şık Looney Tunes karakterli t-shirt modelleri! Baskılı t-shirt modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık Looney Tunes karakterli t-shirt modelleri! Baskılı t-shirt modelleri
Su altı dalışı için 4 özel rota! Türkiye'de en güzel dalış noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Su altı dalışı için 4 özel rota! Türkiye'de en güzel dalış noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0