Yürek burkan görüntü! Koronavirüse yakalanan babaannesiyle pencereden görüşebiliyor

Ordu'da yaşayan 47 yaşındaki Nuray Kaymak Koronavirüs'e yakalandı. Evinde izole olan kadın bu sebeple, Ankara'dan tatil amacıyla gelmiş olan oğlu ve torunuyla dahi görüşemiyor. Babaannesine dokunmak isteyen küçük Asaf ise onu ancak pencereden görebiliyor.

Koronavirüs vakalarındaki artışın en belirgin görüldüğü bölgelerden biri de Karadeniz oldu. Ordu'da yaşayan Nuray Kaymak adlı 47 yaşındaki kadın da Koronavirüs'e yakalanan isimlerden oldu. Doktorunun yönlendirmesiyle kendisini izole eden kadın, korumak amacıyla ailesiyle yalnızca izole olduğu evin penceresinden görüşebiliyor.

Kadının 2 yaşındaki torunu Asaf Kaymak ise babaannesini görebilmek için bir an olsun pencerenin önünden ayrılmıyor. Pencere arkasından kendisine bakan babaannesine sevgisini gösteren Kaymak, bu şekilde oyun oynamaya da çalışıyor. 

Onların bu hallerini fotoğraflayan, Minik Asaf'ın babası Doğan Kaymak ise, 'Oğlum ve annemin bu görüntülerini görünce fotoğrafladım. Çok üzücü bir durum ama en kısa zamanda inşallah bu süreç biter.' dedi.

Vücut tipleri için en uygun abiye modelleri!

İLİŞKİLİ HABER

Vücut tipleri için en uygun abiye modelleri!
7 aylık SMA hastası Mercan'ın yaşamak için desteğe ihtiyacı var!

İLİŞKİLİ HABER

7 aylık SMA hastası Mercan'ın yaşamak için desteğe ihtiyacı var!

BİR YORUM YAPIN 3

ÖNCE VATAN 3 yıl önce

allah yardımcısı olsun allah şifasını versin

Toplam 1 beğeni

ÖNCE VATAN 3 yıl önce

allah yardımcısı olsun allah şifa versin

Toplam 1 beğeni

Mehmet 3 yıl önce

Maşallah 47 yaşında 2yasinda torunu var, ben yakinda 40 olucam birak torunu sevgilim bile yok daha... Allah şifa versin tüm hastalara inşallah

Toplam 3 beğeni