'Bir Düş Gördüm' filmi Scandinavian Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak

Yönetmen Murat Çeri'nin ilk uzun metraj filmi olan ve TRT ortaklığıyla çekilen Bir Düş Gördüm adlı film, uluslararası arenadaki ismi olan In My Dream ile 5. Scandinavian Uluslararası Film Festivali'nde yarışmaya hazırlanıyor.

TRT'nin ortak yapımcılığında çekilen Bir Düş Gördüm adlı film, büyük bir başarıya imza attı. Hikaye, 22 - 26 Ağustos tarihlerinde Kuzey Avrupa ülkesi Finlandiya'da düzenlenecek olan 5. Scandinavian Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak. Henüz 9 yaşında olan Tarık adlı bir çocuğun geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşadıklarını konu alan hikayenin yönetmen koltuğunda Murat Çeri oturuyor. 

Oyuncu kadrosunda yer alan çocuk oyuncuların tamamı, belediye ve STK'ların gençlik merkezlerinden seçildi. Kadroda yer alan ve daha önce oyunculuk yapmamış 5 çocuk, 6 ay boyunca eğitim aldılar.

Kadroda yer alan isimler: İsmail Kavrakoğlu, Furkan Aydın Çelik, Muhammed Emir Balcı, Nevzat Yılmaz, Harun Reha Pakoğlu, Nurdan Albamya, Mustafa Halazaroğlu, Ferda Işıl, Recep Çavdar, İsmail Hakkı, Emin Yalçın, Fatih Dokgöz,  Muhammed Yakup Baybars ve Yusuf Ekinci.

Bülent Sertaç'tan Cumhurbaşkan'ına övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Sertaç'tan Cumhurbaşkan'ına övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 0