Maria ile Mustafa dizisinin setinde korona paniği! Maria ile Mustafa konusu nedir?

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin başrollerini paylaştığı Maria ile Mustafa dizisinde 18 kişinin korona testi pozitif çıktığı öğrenildi. Peki Maria ile Mustafa konusu nedir sorusunun yanıtı yazımızda.

Geçtiğimiz günlerde reytinglerinin düşmesi nedeniyle final kararı alan Maria ile Mustafa dizisinin setinde, başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeninin de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Çekimleri Kapadokya'da yapılan ve 17. bölümde final yapacak olan Maria ile Mustafa dizisinde, başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeninin de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantinada oldukları belirtiliyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

ATV ekranlarında yeni sezonda başlayacak olan diziler arasına sürpriz bir dizi daha katıldı. Kapadokya’da çekimleri devam eden Maria ile Mustafa dizisinde  Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent’i başrolde izleyeceğiz. Hem görüntü kalitesi hem oyunculuk performansları hem başrol oyuncularının uyumları hem de izleyicilerin beklentisini karşılayacak olan Maria ile Mustafa dizisi, Hilmi Cem İntepe’ye büyük bir destek olduğu da sosyal medyada görülüyor. İmkansız aşkların masalı olması da izleyicileri cezbediyor. Her ne kadar konu bilindik, klişe tarzı eleştiriler yapılsa da Türk dizi izleyicilerinin sevebileceği bir yapım.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Depremzede Ayda Gezgin’e doğum günü sürprizi!  Ayda Gezgin kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Depremzede Ayda Gezgin’e doğum günü sürprizi! Ayda Gezgin kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0