Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'müjde' açıklamasına Murat Kekilli'den destek paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nın açılışında yaptığı konuşmada müjdeden bahsetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde açıklamasının ardından sosyal medyada destek ve mutluluk paylaşımları yapılmaya başlandı. Bu paylaşımları yapan isimlerden birisi de sanatçı Murat Kekilli oldu. Kekilli ayrıca mübarek Cuma gününün hayrına ve faziletine de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nın açılış törenine katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Cuma günü bir müjde açıklayacaklarını belirterek, 'Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum.' dedi.

Müjde açıklamasının ardından sosyal medyada destek ve mutluluk paylaşımları yapılmaya başlandı. Türk rock müziğinin güçlü isimlerinden sanatçı Murat Kekilli de bu isimlerden birisi oldu. Kekilli yaptığı paylaşımda, 'Akdeniz’de petrol, Karadeniz’de doğalgaz... Bizi Kimse Tutamaz.Cuma, memleketimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.' ifadelerine yer verdi.

Kekilli paylaşımına yönelik gelen mesnetsiz paylaşımlar için ayrıca, 'Benim siyasete ihtiyacım yok ki şapşal! Eskiden kara cuma derlerdi ya! Ona üzülürdüm. Cuma bizde karanlık değil aydınlık, hayır ve bereket sembolüdür. Bu Cuma bizim için diğer Cuma'lardan daha farklı, daha hayırlı olabilir değil mi? Ne var bunda kızacak?' açıklamasında bulundu.

Emine Erdoğan Patara'yı ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Patara'yı ziyaret etti!
Kıyıköy nerede, nasıl gidilir? Trakya Kıyıköy'de gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Kıyıköy nerede, nasıl gidilir? Trakya Kıyıköy'de gezilecek yerler

BİR YORUM YAPIN 2

gokhan 3 yıl önce

Adamın kralı

Toplam 1 beğeni

Metin 3 yıl önce

helal olsun

Toplam 2 beğeni